Komentara: 1
Pregleda: 2012

Klizačica Leona Rogić prvakinja Vojvodine u kategoriji mlađih juniorki

21.03.2016. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Klizačica Spartaka Leona Rogić osvojila je zlatnu medalju na Otvorenom prvenstvu Vojvodine koje je u subotu održano u Novom Sadu. Leona je zlato osvojila u ukupnom plasmanu i pojedinačno.
Klizačica Leona Rogić prvakinja Vojvodine u kategoriji mlađih juniorki

Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu pored klubova iz Vojvodine (Vojvodina i Spartak), učestvovali su i beogradski klubovi "Olimpik", "Mladost", "Helena Pajović" i "Pionir".

Po rečima Jovana Rogića, trenera Klizačkog kluba "Spartak" takmičenje je organizovano u veoma nezgodnom momentu za subotički klub, tri nedelje nakon skidanja leda. Boje Subotice branila je Leona Rogić koja je u kategoriji mlađih juniorki opravdala ulogu favorita i osvojila duplo zlato za svoj klub u ukupnom plasmanu i kao prvakinja Vojvodine.

Ovim takmičenjem se ne završavaju njeni nastupi na ledenoj ploči, već krajem nedelje je očekuje Trofej Beograda, a u narednih mesec dana i nastupi za reprezentaciju Srbije na razvojnom takmičenju i pripremama u Poljskoj i Češkoj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2012

Povezana vest

Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

umetničko klizanje

leona rogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.