Komentara: 69
Pregleda: 23723

Jedan migrant ubijen, dvojica povređena u međusobnom okršaju

27.07.2015. u 12:27h > 17:47
Izvor: Subotica.com
U tuči između migranata iz Avganistana, koja je izbila jutros oko pet časova u Bačkim Vinogradima, u voćnjaku u neposrednoj blizini granice sa Mađarskom, jedna osoba je izgubila život, dok je A.O. (1996) lakše povređen.
Jedan migrant ubijen, dvojica povređena u međusobnom okršaju

Telo ubijenog Avganistanca, čiji se identitet još uvvek ne zna,  prepodne je odveženo  sa mesta,, a drugi migrant, takođe iz Avganistana, smešten je na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Subotici.

Prema rečima Suzane Obradović, portparolke Opšte bolnice, on je zadobio povrede nožem u predelu leve natkolenice i kuka, a posle ukazane lekarske pomoći, u pratnji policije, pušten je iz bolnice.

U toku je istraga koja treba da razjasni sve okolnosti koje se dovele do ovog nemilog događaja. Prema rečima meštana Bačkih Vinograda, migrant koji se kriju po vođnjacima na obodu sela su svakodnevna pojava.

Jedan migrant ubijen, dvojica povređena u međusobnom okršaju

Današnji incident prvi je primetio meštanin Matija Šoš, koji je odmah pozvao policiju. Dok se povređeni borio za život, grupa njegovih sunarodnika, među kojima je i napadač, je već prešla zelenu granicu i ušla u Mađarsku.

Izvor: Subotica.com
Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima Migrant ubijen nožem u Bačkim Vinogradima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 69
Pregleda: 23723

Povezana vest

Povezane teme

migranti

ubistvo

hronika

crna hronika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.