Komentara: 1
Pregleda: 3172

Humanitarni turnir u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

14.07.2015. u 17:18h
Izvor: Subotica.com
Kompanija ATB Sever organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu za kompanije sa sedištem ili ispostavom u Subotici i okolini.  Mesto održavanja turnira je fudbalski stadion koji se nalazi u kompleksu ATB Severa.
Humanitarni turnir u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

Vreme održavanja turnira je poslednji vikend u avgustu mesecu, a broj dana turnira će zavisiti od broja prijavljenih ekipa, a utakmice će se održavati samo danima vikenda. Kotizacija za učešće iznosi 10.000 dinara po ekipi.

Namena prikupljenih sredstava je nabavka senzornih tabli za učionice u OiSŠ "Žarko Zrenjanin" u Subotici, te će se kotizacija uplaćivati direktno na račun škole. Rok za prijavu učešća je 31. jul 2015. godine.

Orgnizatori ovim putem pozivaju sve zainteresovane kompanije iz našeg grada i okoline da podrže ovu  humanitarnu akciju i prijave učešće svojih ekipa na turniru. Poziv je upućen samo kompanijama, a ne fizičkim licima. Učešće ekipa možete prijaviti na broj telefona 024/665-119.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3172
Povezane teme

atb sever

humanitarni turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.