Komentara: 0
Pregleda: 10918
Foto

Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod"

10.01.2017. u 23:49h
Izvor: Subotica.com
Crkveni hor "Sveti Roman Melod" će u Velikoj većnici Gradske kuće u subotu, 14. januara sa početkom u 19,30 časova, održati 8. po redu novogodišnji humanitarni koncert. Ove godine prikupljenja sredstva idu za Ivu Zvekić.
Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod"

Kao i prethodnih godina, koncert će biti humanitarnog karaktera, a prihod od prodaje ulaznica biće doniran za lečenje naše male sugrađanke Ive Zekić. Mešoviti hor pri Hramu Svetog Vaznesenja Gospodnjeg, pod dirigentskom upravom Dragane Nikolić, izvešće interesantan repertoar duhovnih i svetovnih numera. Kao gosti, na koncertu će nastupiti Garden kvartet, Kamerni sastav Subotičke filharmonije i vokalni ansambl iz Subotice.

KAKO DONIRATI ZA IVU? Uplata na dinarski račun 160-449162-17, odnosno za uplata iz inostranstva (u EUR) devizni račun 00-540-0001653.8 (IBAN RS35160005400001653850), kao i donacije putem SMS-a slanjem 201 na broj 3030 (sve mreže u Srbiji). Cena poruke je 100 dinara.

- Za razliku od prethodnih, svi gosti na koncertu su iz našeg grada. Interesantno je da ćemo prvi put kao goste imati orkestar, ranijih godina su to uvek bili horovi. Zajedno sa Garden kvartetom izvešćemo jednu kompoziciju. Prvi deo koncerta biće posvećen duhovnoj muzici, uglavnom srpskih i ruskih kompozitora. U drugom delu koncerta izvodićemo svetovnu muziku, popularna dela, što će biti pravo iznenađenje za našu publiku. Kamerni sastav Subotičke filharmonije će izvesti Bahov koncert za violinu i obou u D-molu - kaže horovođa, Dragana Nikolić.

Ulaznice za novogodišnji koncert se mogu kupiti po ceni od 300 dinara, u prodavnici sveća u okviru Hrama Svetog Vaznesenja Gospodnjeg , kao i na dan koncerta, ispred ulaza u Veliku većnicu.

Fotografije sa prošlogodišnjeg koncerta možete pogledati u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod" Humanitarni koncert crkvenog hora "Sveti Roman Melod"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 10918

Povezana vest

Povezane teme

koncert

hor sveti roman melod

hor srpske pravoslavne crkve

crkveni hor

horsko pevanje

iva zvekić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.