Komentara: 0
Pregleda: 1961

Hokejaši Spartaka odigrali dve pripremne utakmice u Novom Sadu

23.11.2015. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Hokejaši Spartaka (U12 i U14) odigrali su u suboru u Novom Sadu dve utakmice protiv HK "NS Stars"koje su poslužile kao "generalna proba" za oba kluba pred zvaničan početak Prvenstva Srbije za mlađe kategorije za sezonu 2015/2016.
Hokejaši Spartaka odigrali dve pripremne utakmice u Novom Sadu

U kategoriji U12 Spartak je bio uspešniji rezultatom 5:3, dok je u dve godine starijoj kategoriji domaći klub pobedio rezultatom 8:4. Obe ekipe sa klupe je vodio trener Uroš Brestovac.

U sastavu Spartakove ekipe  U12 bili su: Đukanović Luka, Kiš Matej, Kovačević Nikola, Kostić Luka, Pećerić Petar, Pećerić Slaven, Feher Balint, Šandor David, Feher Čongor, Horvat Adam, Herbatin Oliver, Sekulić Elena, Vučić Aleksa, Stantić Dario, Lulić Marko i Kuntić David.

Sastav HK "Spartak U14": Sudarević Luka, Pejović Nemanja, Burger Aleksa, Vaštag Mark, Nešić Mate, Katančić Erik, Rackov Viktor, Kiš Matej, Jaramazović Maximilian, Horvacki Igor, Pećerić Petar i Kostić Luka. Trener: Brestovac Uroš

Hokejaši Spartaka odigrali dve pripremne utakmice u Novom Sadu

Po rečima trenera Spartakovih mlađih kategorija obe selekcije su na svojim utakmicama pokazale solidnu borbenost i trud, ali evidentan je nedostatak "leda u nogama" i svakodnevni rad na svim elementima igre, koji jednostavno ne mogu da se realizuju "na suvom".

Bestovac je takođe naglasio da kondicija i opšta fizička sprema je bila koliko-toliko zadovoljavajuća, ali opet problem predstavljaju različite grupe mišića koje se aktiviraju pri trenažnim procesima, a koji će paralelno morati da se poboljšaju već za 7-10 dana kada se očekuje izlazak na led na Gradskom klizalištu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1961
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.