Komentara: 5
Pregleda: 5518

Gradonačelnik Subotice primio nove Superligaše

10.04.2012. u 20:36h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkaši Spartaka pokazali su još jednom da je Subotica istinski i pravi grad sporta. Pored odbojkašica Spartaka koje je takmiče u Super ligi i muški odbojkaški klub Spartak od sledeće sezone takmičiće se u našem najelitnijem rangu.
Gradonačelnik Subotice primio nove Superligaše

Tim povodom danas u Gradskoj kući gradonačelnik Subotice Saša Vučinić ugostio je rukovodstvo i igrače muškog odbojkaškog kluba Spartak i zahvalio im se na požrtvovanosti, istrajnosti i zalaganju koje su pokazali na svim utakmicama da bi se ostvario uspeh koji su subotičani čekali pune četiri godine. Takođe zahvalio im se i na načinu na koji su promovisali svoj grad i poželeo im je da u narednim godina budu jedan stabilan Superligaš.

Čestitkama se pridužio i predsednik sportskog duštva Spartak Robert Santo koji je istakao da su odbojkaši Spartaka ovim velikim rezultatom dokazali da sportsko društvo Spartak nije samo najbrojnije već i najtrofejnije društvo u regionu. Takođe čestitke igračima i stručnom štabu uputio je i predsednik MOK Spartak Duško Guslov.

Kapiten muškog odbojkaškog kluba Spartak Ljubiša Janjić uručio je gradonačelniku Subotice loptu sa potpisima svih igrača i zahvalio se na čestitkama. Trener sada već bivšeg prvoligaša Goran Ilić zahvalio se gradu na pomoći kao i ljudima koji su verovali u njih, da mogu subotičku mušku odbojku vratiti tamo gde joj je i mesto među najbolje ekipe u Srbiji.

Poslednju utakmicu u Prvoj ligi subotički odbojkaši odigrali su u Novom Sadu protiv ekipe Dunav Volej. U ovoj sezoni izabranici Gorana Ilići zabeležili su samo dva poraza i 20 pobeda od kojih čak 14 u nizu. Spartak je sezonu završio sa čak osam bodova više od dugog pratioca. Pre četiri godine odbojkaši Spartaka takmičili su se u drugoj ligi grupa Sever. Posle samo dve godine provedene u Prvoj ligi subotički odbojkaši uspeli su da se od sledeće sezone u Subotici igra najbolja odbojka.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 5518
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.