Komentara: 0
Pregleda: 1874

Fudbalerke Spartaka zabeležile i drugu pobedu u Super ligi

22.08.2015. u 18:17h
Izvor: Subotica.com
U drugom kola Super lige Srbije za dame, vidno umorne i iscrpljene igračice ŽFK "Spartak" došle su do nova tri boda protiv ekipe Požarevca. Meč je odigran juče na Gradskom stadionu u Subotici, a Spartak je pobedio rezultatom 3:1.
Fudbalerke Spartaka zabeležile i drugu pobedu u Super ligi

Domaće fudbalerke su pokazale bolju igru, iako je bilo primetno da su igračice Spartaka veoma umorne posle odigranog kvalifikacionog turnira u Osijeku i utakmice odloženog kola Super lige koje je bilo na programu u sredu, Požarevac je uspeo da iznenadi odbranu Golubica i postigne pogodak iz prekida.

Spartak je imao više od igra, odlične prilike za pogodak, ali realizacija je izostala. Trener Boris Arsić dao je priliku u drugom delu igre svim svojim igračicama sa klupe.

ŽFK "Spartak" - ŽFK "Požarevac" 4:1 (3:1)
Filipović 11', Radanović 15', Ilić 17', Jakovska 85' - Bitević 44'.

ŽFK "Spartak": Kostić, Vajda, Krstić (Baka 81'), Radanović, Nikolić, Malešević (Markovska 64'), Poljak (Marenić 62'), Filipović (Pavlović 75'), Ilić, Matić (Jakovska 73'), Ngaska.

ŽFK "Požarevac": Ivanović, Radosavljević, Čubrilo, Daničić, Izgarević, Šćepović (Jevremović 89'), Bitević, Ilić (Đalović 52'), Ćorluka (Starčević 46'), Vuković, Virijević.

U narednom kolu Spartak će gostovati u Novom Sadu ekipi Vojvodine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1874
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.