Komentara: 0
Pregleda: 2430

FK "Bačka 1901" u polufinalu Kupa Subotice

28.10.2015. u 18:30h
Izvor: Subotica.com
FK "Bačka 1901" u polufinalu Kupa Subotice

U četvrtfinalnoj utakmici Kupa Područja Subotice Bačka je savladala Suboticu sa 6:0.

Obe ekipe meč su počele u podmlađenim sastavima, gde su treneri Kustudić i Pršić šanse ukazali malđim igračima. Nakon propuštene prilike Ždrnje da Suboticu dovede u vođstvo, Bačka je povela i to auto golom Abadžića koji je glavom poslao loptu u mrežu svog tima.

Nije se dugo čekalo Zlatković je povisio prednost domaćina na 2:0, a potom je Vojnić zatresao mrežu svog bivšeg kluba za vođstvo od 3:0. U 21. Minutu Zlatković je lepo iskoristio kiks golmana Subotice i po drugi put zatresao mrežu protivnika.

U završnici prvog dela Ždrnja je bio u prilici da smanji vođstvo Bačke, ali je pogodio prečku. Odbijenu loptu prihvatio je Dragić, uputio šut u okvir gola, međutim Tripković  je sigurno intervenisao.

U nastavku domaći tim je još dva pouta zatresao mrežu Subotice. Iskusni Kiš u 72. minutu nadmudrio je mladu odbranu protivnika, a tačku na pobedu od 6:0 stavio je Goran Popović.

Bačka 1901 – Subotica  6:0 (4:0)

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije. Gledalaca: 50. Sudija: Paštar (Subotica)
Strelci: Abadžić  (autogol) u 9', Zlatković u 14' i 21', Vojnić u 17', Kiš u 72' i Popović u 78' minutu.

BAČKA: Tripković, Kiš, Jakovljević, Nikić, Poljaković, Ušumović, Popović, Radosavljev, Vojnić, Matijević (Bursać (Nađ)), Zlatković (Gavrić).

SUBOTICA: Vojnić, Abadžić, T. Nikšić, Mik. Opančina, Ilovac (Mil. Opančina), Tatalović (Drčelić), Jukić, Ždrnja, Panić, Stipančević (Benjak), Dragić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2430
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.