Komentara: 36
Pregleda: 16600

Duh Bavarske u pivnici "Minhen"

05.11.2012. u 14:48h
Izvor: RTV City
Nakon otvaranja najvećeg wellnes centra u Srbiji, zaposleni u hotelsko-kongresnom centru „Galleria“ odlučili su da Subotičanima prirede još jedno posebno mesto gde će uz kvalitetnu hranu i najbolje nemačko pivo uživati u trenucima odmora.
Duh Bavarske u pivnici "Minhen"

U subotu je u atrijumu ovog hotela otvoren Bavarski restoran „Minhen“ koji svojim enterijerom i prostorom dočarava duh Nemačke kulture.

Pivnica „Minhen“ u svojoj ponudi će imati autentičnu bavarsku hranu uz neizbežno pivo, koje inače ne može da se nađe u drugim subotičkim lokalima.

Ovakvom ponudom, restoran će se u velikoj meri razlikovati od drugih ugostiteljskih objekata u našem gradu.

Cenama, koje će biti izuzetno pristupačne želi se stvoriti premijum brend, koji će biti dostupan svim subotičanima koji žele da uživaju u autentičnim bavarskim specijalitetima. Prema rečima vlasnika hotela Rudolfa Valtera, ova bavarska pivnica ne bi ni bila otvorena da nije bilo zaposlenih, koji su svojim idejama, trudom i ulaganjem doprineli da pivnica zaživi.

Na otvaranju pivnice dodeljena je i nagrada, put za dve osobe u Minhen koja je pripala našoj sugrađanki Ljubici Čikoš.

Izvor: RTV City
Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria Svečano otvaranje pivnice u okviru hotela Galleria
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 36
Pregleda: 16600

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

bavarska pivnica minhen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.