Komentara: 0
Pregleda: 5029

Dan Ekonomskog fakulteta u Subotici

18.05.2011. u 21:01h
Izvor: RTV Yueco
Dan Ekonomskog fakulteta u Subotici

Ekonomski fakultet Subotica danas slavi 51. rođendan. Ekonomski fakultet Subotica izrastao je u jedan od vodećih ekonomskih obrazovnih centara i jedan od vodećih fakulteta Novosadskog univerziteta. Povodom Dana fakulteta, sutra na Paliću počinje XVI Internacionalni naučni skup "Strategijski menadžment i sistemi podrške odlučivanju u strategijskom menadžmentu".

Za više od 50 godina postojanja i rada, Ekonomski fakultet Subotica izrastao je u jedan od vodećih ekonomskih obrazovnih centara i jedan od vodećih fakulteta Novosadskog univerziteta, a nesumnjivo i najveći fakultet u Subotici. Svake godine na ovaj fakultet se upisuje oko 1.000 studenata, a trenutno na ovom fakultetu znanje stiče oko 6.500 budućih ekonomista.

Proslava dana Fakulteta je iskorišćena za dodelu priznanja zaslužnim zaposlenima za jubileje po broju godina provedenih na fakultetu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5029
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

dan ekonomskog fakulteta

pere tumbas

nenad vunjak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.