Komentara: 1
Pregleda: 2946

Četiri medalje parastreličara PSK "Veteran" na Indoor prvenstvu Srbije

28.04.2015. u 12:49h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Parastreličarskog kluba "Veteran" učestvovali su na Indoor državnom prvenstvu koje se održalo u nedelju u Pančevu. Na ovom turniru osvojene su četiri emdalje u pojedinačnoj konkurenciji, dok je u ekipnom osvojeno prvo i treće mesto.
Četiri medalje parastreličara PSK "Veteran" na Indoor prvenstvu Srbije

Ovo je bio treći turnir na kojem su učestvovali, a koji je održan u okviru kalendara takmičenja Saveza invalida streličara  Srbije. Rezultati ostvareni u Pančevu su po rečima rukovodstva kluba bili zadovoljavajući, s obzirom da su uspeli da osvoje četiri medalje u pojedninačnoj konkurenciji - dve zlatne i dve bronzane,  dok je u ekipnom delu takmičenja sa dve prijavljene ekipe osvojeno prvo i treće mesto.

Aleksandar Žepinić je dramatičnom finalnom meču sa Dejanom Forgom koji je bio najbolji strelac na turniru uspeo da mu "preotme" prvo mesto zadnjom ispaljenom strelom. Meč je bio nerešen do samog kraja, a onda je "veteran" poslednjom strelom, koja je bila odlučujuća, uspeo da pogodi za milimetar bliže centru od svog konkurenta i uzme zlato u kategoriji "seniori - Rikarov luk, stojeći stav".

U kategoriji "seniori - Compaud luk, sedeći stav" Mladen Pajović je zauzeo treće mesto, dok je Ištvan Horvat bio apsolutno dominantan u kategoriji "veterani - Rikarov luk, stojeći stav" i osvojio je prvo mesto.

U kategoriji "veterani - Rikarov luk stojeći stav" Željko Moravčić je zauzeo treće.

Ekipno prvo mesto je osvojila ekipa u sastavu Aleksandar Žepinić, Aurel Dobroj i Ištvan Horvat, dok je treće mesto osvojila ekipa u sastavu Veselin Uzelac, Željko Moravčić, Viktor Teofanov.

Četiri medalje parastreličara PSK "Veteran" na Indoor prvenstvu Srbije

IZ PSK "Veteran" ističu da su zadovoljni sa postignutim rezultatima i nadaju se da će nastaviti sa sličnim uspesima i na narednim parastreličarskim turnirima koji prestoje tokom ove godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2946
Povezane teme

parastreličarstvo

psk veteran

parastreličarski klub veteran

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.