Komentara: 6
Pregleda: 19087
Foto

Čantavir dobio banku

21.10.2016. u 16:23h > 17:58
Izvor: Subotica.com
U Čantaviru je danas svečano otvorena poslovnica banke „Poštanska štedionica“, te građani više neće morati da odlaze do Subotice kako bi platili račune ili podigli novac.
Čantavir dobio banku

Inicijativu za otvaranje šaltera pre nekoliko meseci pokrenuli su čelnici lokalne samouprave, a ona je naišla da pozitivan prijem kod menadžmenta „Poštanske štedionice“. Vrlo brzo zajednički projekat je urodio plodom, te je poslovnica banke otvorena na zadovoljstvo oko 15 hiljada stanovnika Čantavira, Bačkog Dušanova, Višnjevca, Starog i Novog Žednika.

Poslovnicu banke svečano su otvorili gradonačelnik Bogdan Laban, Bojan Kekić, člana Izvršnog odbora Banke i Desimir Blašković, direktor filijale u Novom Sadu.

Čantavir dobio banku

- U Čantaviru već ima značajan broj klijenata Banke -  blizu 450 vlasnika tekućih računai više od 650 štednih računa, koji su do sada svoje potrebe za uslugama Banke bili prinuđeni da ostvaruju u najbližim, ali prilično udaljenim ekspoziturama u Bačkoj Topoli i Subotici – podsetio je gradonačelnik Laban. - Čantavir je poznato poljoprivredno područje, sa velikim brojem poljoprivrednih proizvođača, kojima će se otvaranje poslovnice olakšati poslovanje. S obizirom na to da svoje poslovanje fokusira na fizička lica, mala i mikro preduzeća i preduzetnike, banka „Poštanska štedionica“ će kroz paletu svojih proizvoda i usluga omogućiti, kako sadašnjim tako i budućim klijentima, punu, sigurnu i efikasnu uslugu.

Čantavir dobio banku

Otvaranje banke obradovalo je meštane, a neki od njih su odmah po svečanom presecanju vrpce došli na šalter da podignu novac.

- U Čantaviru ima mnogo problema, a nedostatak banke bio je jedan od njih. Drago mi je da se on rešio i da se konačno radi na onome što se godinama obećava, a to je da i mi na selu imamo iste uslove života kao ljudi u gradovima – kratko nam je rekao Imre B.

Banka „Poštanska štedionica“ ove godine obeležava 95 godina rada, a pored Čantavira, samostalni šalter danas je otvoren i u Čurugu.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica" Otvaranje samostalnog šaltera banke "Poštanska štedionica"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 19087
Povezane teme

Čantavir

bogdan laban

poštanska štedionica

plaćanje računa

podizanje gotovine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.