Komentara: 0
Pregleda: 2370

Besplatna edukacija za privrednike

04.11.2015. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Tokom „Webiz“ edukacije u Subotici, Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) u petak organizuje besplatnu „Pitajte.rs“ radionicu o svemu bitnom za nastup na Internetu, kroz konsultacije uživo sa internet profesionalcima i uz onlajn pitanja publike.
Besplatna edukacija za privrednike

Program je namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima i pojedincima iz Subotice i okoline, koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, razvoja poslovanja, brendinga, internet marketinga i kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za nastup na Internetu.

Učešće je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu pitajte.rs najkasnije danas do podneva. Posle kratkog uvoda, učesnici će odgovarati na pitanja publike, a pitanja mogu da se postave i preko sajta pitajte.rs i na Tviteru, sa heštegom #pitajters.

Teme radionice su:
- Internet za preduzetnike
- Brend i identitet
- Sadržaj i (content) marketing

Internet profesionalci koji će direktno savetovati i odgovarati na pitanja iz publike i onlajn su: Žarko Ptiček (Ptiček), Vojislav Rodić (Inet), Predrag Milićević (RNIDS), Ivan Ćosić (Plain&Hill), Lazar Bošković (AgitPROP) i Aleksandar Radukin (Homepage).

Najaktivnije posetioce koji budu u hotelu „Galleria“ u četvrtak od 10-14 časova, očekuju, pored stručnih odgovora na njihova pitanja, i prigodni pokloni od RNIDS-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2370

Povezana vest

Povezane teme

internet

webiz

radionica

internet poslovanje

besplatno predavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.