Komentara: 25
Pregleda: 11575

Balašević na Paliću i 23. avgusta

30.07.2014. u 15:26h
Izvor: Subotica.com
S obzirom na rasprodat nastup Đorđa Balaševića 22. avgusta na Paliću i na veliki broj zahteva za ulaznicama za ovaj kulturni događaj iz celog regiona, organizatori najavljuju još jedan termin za ovo posebno autorsko veče.
Balašević na Paliću i 23. avgusta

Dodatni nastup pesnika vojvođanske ravnice zakazan je za subotu, 23. avgust na Letnjoj pozornici na Paliću.

Karte se od danas (sreda, 30. jula) mogu nabaviti u Subotici, u Vinoteci “Zvonko Bogdan” u ulici Matije Korvina 12, radnim danima i subotom od 10 do 22 časa i nedeljom od 10 do 14 časova.

S obzirom na ogromno interesovanje za nastup Đorđa Balaševića na Paliću, preporučuje se Subotičanima da što pre nabave ulaznice jer je broj istih ograničen.

Izvor: Subotica.com
Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče Đorđe Balašević - autorsko veče
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 11575

Povezane vesti

Povezana dešavanja

Povezane teme

đorđe balašević

letnja pozornica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.