Komentara: 4
Pregleda: 7173

Bajnatska i Braće Radić otvorene za saobraćaj

03.05.2016. u 10:54h
Izvor: Subotica.com
Kao što smo ranije najavljivali posle oko mesec dana radova na unapređenju vodovodne i kanalizacione mreže za vikend je otvorena Bajnatska ulica, a praktično paralelno sa njom i deo puta ulice Braće Radić tako da je i ovaj put u celosti prohodan.
Bajnatska i Braće Radić otvorene za saobraćaj

Pre desetak dana završeni su radovi na izgradnji poveza Istočnog i Zapadnog magistralnog vodovoda u Bajnatskoj ulici na potezu od ulice Pazinske do Senćanskog puta, te se poslednjih dana meseca aprila radilo na asfaltiranju tog dela, nako čega je ista puštena u saobraćaj. Od subote su se autobuske linije 1/1a i 2 vratile na staru trasu kretanja, a dan kasnije Bajnatska je otvorena za sav saobraćaj, uključujući i onaj teški teretni koji je poslednjih mesec dana pravio velike gužve u centru grada.

Usled zatvaranja Bajnatske teretni saobraćaj je bio privremeno preusmeren na Senćanski put i ulicu Maksima Gorkog što je tokom radnog dela dana značajno usporilo kretanje vozila na najfrekventnijm raskrsnicama u centru grada što je stvaralo velike gužve.

Takođe ulica Braće Radić je u celosti otvorena za saobraćaj na veliko zadovoljstvo stanovnika tog dela grada, ali i svih onih koji su ovaj putni pravac koristili svakodnevno.

Bajnatska i Braće Radić otvorene za saobraćaj

Bajnatska i Braće Radić otvorene za saobraćaj

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 7173

Povezana vest

Povezane teme

radovi na putevima

radovi na vodovodnoj mreži

bajnatska ulica

ulica braće radić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.