Komentara: 3
Pregleda: 5067

Akcija u Forma Ideale do kraja marta

23.03.2016. u 17:12h
Izvor: PR tekst
Posetioci salona Forma Ideale u Subotici na Segedinskom putu pokazali su veliko interesovanje za akciju kupona od 1.000 dinara. Na svakih 10.000 dinara vrednosti kupovine do kraja marta, kupci dobijaju kupone u vrednosti od 1.000 dinara, koji se mogu iskoristiti do kraja juna ove godine.
Akcija u Forma Ideale do kraja marta

Prema rečima menadžera za odnose sa javnošću ove kompanije Nikole Ružičića, kuponi u subotičkom salonu Forma Ideale nisu jedina povoljnost koja očekuje kupce. „Interesovanje za nameštaj Forma Ideale u Subotici i okolini je zaista veliko.

Pored kupona od 1.000 dinara, akcijskih popusta koji u martu sežu i do 45% i početka ekskluzivne promocije izvozne kolekcije, kupce u salonu Forma Ideale očekuju i sjajne mogućnosti odloženog plaćanja - do 12 meseci čekovima građana, platnim karticama banaka ili uz poslednji ček PIO fonda.“

Akcija u Forma Ideale do kraja marta

Salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja na Segedinskom putu otvoren je za posetioce radnim danima od 8 do 21h, subotom do 20h, sajt možete posetiti na adresi: www.formaideale.rs.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 5067

Povezana vest

Povezane teme

forma ideale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.