Komentara: 1
Pregleda: 5453

Akcija dobrovoljnog davanja krvi "Humani Božić"

02.12.2016. u 12:52h
Izvor: Subotica.com
U subotu od 8 do 11 časova održaće se tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi - "Humani Božić".
Akcija dobrovoljnog davanja krvi "Humani Božić"

Služba za transfuziologiju Opšte bolnice Subotica u saradnji sa opštinskom organizacijom Crvenog krsta Subotica, u subotu 3. decembra u periodu od 8 do 11 časova u prostorijama Crvenog krsta Subotica tradicionalno organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi - "Humani Božić".

Za dobrovoljne davaoce i članove porodice Služba za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti Doma zdravlja Subotica organizuje preventivni pregled šećera i holesterola u krvi.

Najmlađe članove porodice dobrovoljnih davalaca krvi će dočekati Deda Mraz sa poklonom.

- Zdravlje kao promenljiva kategorija nas obavezuje da krv dajemo dok smo zdravi i tako širimo naviku i potrebu da drugima činimo dobro. Akcije dobrovoljnog davanja krvi ovakvog tipa imaju za cilj da povećaju rezerve krvi u periodu kad su potrebe veće, da promovišu davanje krvi u društvu a isto tako da preventivnim pregledima stvorimo potrebu da cenimo svoje zdravlje da bi mogli da pomognemo drugima. Iz tog razloga, ostanite ili postanite deo  velike porodice Dobrovoljnih davalaca krvi! - navodi se u saopštenju Službe za transfuziologiju, Opšte bolnice Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5453

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

dobrovoljno davanje krvi

transfuziologija opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.