Komentara: 1
Pregleda: 8634

2. Sajam venčanja u Subotici

11.03.2013. u 15:36h
Hotel Galleria organizuje 2. subotički sajam venčanja u Atriumu hotela. Sajam će okupiti sve ponuđače raznih usluga I roba namenjenih onima koji organizuju svadbene proslave. Po uzoru na velike manifestacije ovog karaktera iz hotela kažu da žele I na lokalnom tržištu da prate moderne trendove u organizaciji svadbi I ceremonija venčanja.
2. Sajam venčanja u Subotici

Svaki veliki grad ima svoj sajam venčanja kao jednu od najgracioznijih manifestacija koju je moguće posetiti. Sajam je svakako namenjen budućim mladencima i organizatorima svadbi jer okuplja široku ponudu na jednom mesto.

Kao i prošle godine i ovaj put će sa nama biti zlatare, butici, agencija za dekoracije, foto i video produkcijske kuće, saloni venčanica, frizeri, šminkeri I mnogi drugi. Ideja je da se ako ne u potpunosti onda bar dobrim delom olakša posao mladencima prilikom izbora nekih od ključnih stvari za nezaboravan dan kada počinju zajednički život, – rekao je Branimir Cigale, direktor marketinga hotela.

Sajam venčanja Subotica

fotografija sa prošlogodišnjeg sajma venčanja u hotelu Galleria

Naravno i ove godine čitav sajam će biti u duhu ljubavi i hotel Galleria sa svojom Balskom dvoranom želi da nastavi tradiciju najtraženijeg prostora za organizaciju svadbi u Subotici.

Promocija knjige Suzane Mančić
Specijalna gošća 2. subotičkog sajma venčanja biće Suzana Mančić uz izdavačku kuću Alnari Vulkan sa kojom je izdala svoju prvu knjigu “Neukrotivo srce” i čija će premijerna promocija u Subotici biti upravo u sklopu subotičkog sajma venčanja.

Sajam se organizuje 23. marta u periodu od 11:00 do 18:00 časova. Informacije o Sajmu možete dobiti na broj telefona 024/647–294 ili pute e-mail adrese vencanja(@)subotica.com

U nastavku možete da pogledate fotografije sa prošlogodišnjeg sajma venčanja:

Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici Prvi Sajam venčanja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 8634
Povezane teme

hotel galleria

sajam venčanja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.