Komentara: 5
Pregleda: 1675

Zapušteno i neuređeno groblje u Dudovoj šumi

Ostalo / Održavanje groblja
19. septembar 2021.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Pištaljka 1

Oko 4 meseca ogromne hrpe betona, šljunka i peska nalaze se na travnjaku groblja Dudova šuma. Groblje se ne održava, smeće se neredovno odnosi, pa ga je više oko nego u kontejneru. Trava između grobnica se ponekad pokosi, a onda tu i ostavi. Staze sami popločavamo kako ne bi gazili po blatu, a cena jedne grobnice je 1200 evra. Sve navedeno neka služi na čast vlasniku groblja. Pogaženo je dostojanstvo onih koji tu počivaju i nas. Sramota!!!

PIštaljka 2

Juce (19.9.) smo bili na pravoslavnom groblju Dudova suma i nemam reci na sta ono lici, trava nije pokosena, zapoceti su radovi jos pre dva meseca na uredjenju staza izmedju spomenika i onda su naprasno stali i sav sut je na tom mestu gde su ga i prvi dan odlozili pa se sa pravom pitamo sta se desava a nismo male pare dali kada smo kupovali grobnicu za nase pokojnike? Od tri cesme sa vodom trenutno je u funkciji samo jedna, pa zar je moguce da to niste u stanju opraviti kako bi ljudi mogli imati vodu prilikom pranja spomenika????

Zapušteno i neuređeno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno i neuređeno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno i neuređeno groblje u Dudovoj šumi Zapušteno i neuređeno groblje u Dudovoj šumi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.