Komentara: 0
Pregleda: 929

Ulica 50. Nova - nekada je bila asfaltirana

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
12. januar 2023.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

23.01.2023. - Zviždaljka #13838 je zatvorena uz sledeći komentar:

Na Vaš zahtev u kome ste od nas zatražili da se izjasnimo u pogledu pitanja koje je građanin postavio u okviru usluge „Pištaljka“ br. 13838, a tiče se vraćanja u prvobitno stanje dela Ulice nova 50 u Subotici nakon završenih radova, obaveštavamo Vas o sledećem:

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica je u periodu od februara do jula 2020. godine izvodilo radove na izgradnji gravitacione kanalizacije, crpne stanice i potisnog voda u Ulici 50. nova na Paliću.

Tokom izvođenja radova na izgradnji kanalizacije na delu ulice (oko 340 metara) postojala je kolovozna konstrukcija.

Ustanovljeno je da konstrukcija nema noseći sloj i da je ista izrađena od kamenih kocki u dužini od 50 metara od Segedinskog puta i u dužini od oko 290 metara je površina kolovoza od grebanog asfalta.

Pored toga konstatovano je da je na nekim delovima gde su postavljene kamene kocke  habajući sloj potpuno nestao.

U okviru izvođenja radova izvođač, nadzorni organ i stručne kontrole predstavnika KFW banke (finansijera) su se dogovorili da dovođenje kolovoza u prvobitno stanje treba da se sastoji od izravnajućeg sloja peska i tucanika debljine 10 cm.

Posle izvođenja radova na kanalizaciji,  postavljen je i gasovod.

Prilog: - fotografija dela ulice pre početka radova

Ulica 50. Nova - nekada je bila asfaltirana

Tekst zviždaljke:

Palić, ulica 50. Nova, preko puta Abrahama.

Ulica je nekada bila asfaltirana, a nakon izgradnje kanalizacije i gasovoda, nisu vratili u prvobitno stanje samo nasipali tucanikom.

Danas ulica izgleda kao močvara, može se videti na slikama.

Ulica 50. Nova - nekada je bila asfaltirana Ulica 50. Nova - nekada je bila asfaltirana Ulica 50. Nova - nekada je bila asfaltirana
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.