Komentara: 3
Pregleda: 1310

Ispijanje alkohola u zoni škole i dečijeg igrališta - Tavankut

Ostalo / Uznemiranje i nasilništvo na javnim površinama
13. septembar 2023.
Postavi zviždaljku!

Tekst zviždaljke:

Vidno alkoholisano lice ulazi , kupuje flašu piva u diskontu, dok pijucka dobacuje prolaznicima sedeći na betonu između diskonta pića i apoteke-po odlasku ostavlja praznu flašu.

Sve se ovo dešava u krugu trideset metara od osnovne škole u Tavankutu i autobuske stanice , stanice na kojoj autobus čekaju kako meštani tako i đaci.

Policije u Tavankutu nema nema da osujeti ovakve pojave, trgovci neznamo šta u svemu mogu-jedino smatramo da bi komunalna milicija izlaskom na ovu lokaciju opravdala svoje postojanje.

Zakon o javnom redu i miru po ovom pitanju je krajnje decidan te se ne zna...

Zbog čega se ne poštuje???-ako je ovo evidentno svakodnevna pojava.

Kako na ovoj lokaciji , tako i ispred prodavnice kod seoskog parka gde se mokri oko dečijeg igrališta, dok se pojedina lica "relaksiraju", odmarajući na spravama dečijeg igrališta, dok ispijaju pića kupljena u prodavnici.

U svemu se moli samo poštovanje moralnih načela, naravno i zakona.

Ispijanje alkohola u zoni škole i dečijeg igrališta - Tavankut Ispijanje alkohola u zoni škole i dečijeg igrališta - Tavankut Ispijanje alkohola u zoni škole i dečijeg igrališta - Tavankut
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.