AUSA T144H

2021
Novo vozilo
Karoserija: Telehendler
Pogonsko gorivo: Dizel
Snaga motora: 19
Pređenih kilometara: 0 km
Menjač: Automatski
Strana volana: Levi volan
Registracija: Nije registrovan
Poreklo vozila: Na ime kupca
Oštećenje: Nije oštećen
CENA 39.000 €
Fiksna cena: NE
Moguća zamena: NE
Opis
9 godina sa Vama!
Dodjite i probajte utovarivac kod nas na nasoj farmi! Raspolazemo dugogodisnjem iskustvom u ovim segmentima. Nemojte napamet kupovati, kod nas imate mogucnost sami da testirate nasu ponudu, uz to cemo Vam pomoci u odabiranju najboljeg utovarivaca za Vase potrebe. U ponudi imamo tri proizvodjaca Kineskih utovarivaca i jednog proizvođača iz Evrope, u zavisnosti od namene:poljoprivreda, vece visine istovara kao i hobi masine, to su: Kaiwei, Taian ,Everun i Ausa.
U saradnji sa OTP lizingom, nudimo Vam mogucnost kupovine radnih masina iz nase ponude po povoljnim uslovima.

AUSA nudi najširi spektar teleskopskih utovarivača na tržištu.
Teleskopski utovarivač AUSA Taurulift T 144 H Plus ima podiznu moć 1350 kg. Najjači i najlakši teleskopski utovarivač na tržištu sa najnižom cenom i troškovima održavanja. Jedinstveni hidrostatički prenosnik AUSA opremljen je neklizajućim sistemom.

Ekonomičan teleskopski utovarivač
Može da rukuje materijalom do 1350 kg sa maksimalnom visinom podizanja od 4 m. Ova mašina može da dostigne horizontalno do 2,18 m sa opterećenjem od 550 kg. Idealna mašina za profesionalne korisnike koji traže rešenje uz minimalna ulaganja i operativne troškove. T 144 H je lagani teleskopski utovarivač od samo 2,4 tone sa dobrom raspodelom težine između osovina. Može se koristiti na neravnom tlu ili transportovati na prikolici. Upravljivi zadnji točkovi olakšavaju utovar sa radijusom okretanja manjom od 3 m.

Pokreće ga Kubota motor sa 22,7 kw, sa minimalnom buke i malom potrošnjom goriva. Jedinstveno dizajnirani hidrostatički menjač AUSA sa automatskom kontrolom proklizavanja poboljšava performanse pogona na sva četiri točka, što rezultira manjom potrošnjom goriva i manjim habanjem guma.

Kabina i komande su ergonomski optimizovani. Prostrano i lako dostupno vozačko sedište dizajnirano je da minimalizuje umor. Potpuna kontrola je obezbeđena džojstikom, što olakšava rad.

Teleskopski utovarivač T 144 H PLUS idealan je za rukovanje materijalima u malim zgradama u izgradnji, farmama, golf terenima i podrumima. Visina od samo 1,95 m, širina od 1,4 m i visina od 2,6 m takođe omogućavaju rad u vrlo uskim prostorima.
TELESKOPSKI MINI UTOVARIVAČ, ZEMLJA POREKLA:ŠPANIJA.
VISINA PODIZANJA............4m.
TEŽINA PODIZANJA.....1350kg.
Motor.............Kubota 18,5 kw, euro 5
Električni joystik.
Treća hidraulicna funkcija.
Brzi priključak.
Visina........................1,95m
Širina........................1,4m
Dužina......................2,6m


Posetite našu web stranicu:www.utovarivaci.rs
Pratite nas i na facebook, intstagram i youtube:utovarivaci
Kontakt podaci
Mobilni telefon 1: 0642822567
Grad: 24300 Bačka Topola
Diler: WYAlp doo / Alparauto
Adresa: Staromoravički put 6
Fotografije vozila