AUSA T144H

2021
Novo vozilo
Karoserija: Telehendler
Pogonsko gorivo: Dizel
Snaga motora: 19
Pređenih kilometara: 0 km
Menjač: Automatski
Strana volana: Levi volan
Registracija: Nije registrovan
Poreklo vozila: Na ime kupca
Oštećenje: Nije oštećen
CENA 39.000 €
Fiksna cena: NE
Moguća zamena: NE
Opis
POSETITE NAŠ ŠTAND NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU 18-23.05.2024. GODINE.POGLEDAJTE KOMPLETNU NASU PONUDU NA:WWW.UTOVARIVACI.RS

ZA SVE NASE UTOVARIVAČE OBEZBEDILI SMO SERVIS I REZERVNE DELOVE.

10 godina sa Vama!

Dodjite i probajte utovarivac kod nas! Raspolazemo dugogodisnjem iskustvom u ovim segmentima. Nemojte napamet kupovati, kod nas imate mogucnost sami da testirate nasu ponudu, uz to cemo Vam pomoci u odabiranju najboljeg utovarivaca za Vase potrebe. U ponudi imamo tri proizvodjaca Kineskih utovarivaca i jednog proizvođača iz Evrope, u zavisnosti od namene:poljoprivreda, vece visine istovara, gradjevinarstvo, rad u raznim fabrikama, magacinski poslovi, kao i hobi masine, to su: Kaiwei, Taian ,Everun i Ausa.
U saradnji sa Raiffeisen lizingom, nudimo Vam mogucnost kupovine radnih masina iz nase ponude po povoljnim uslovima.

AUSA nudi najširi spektar teleskopskih utovarivača na tržištu.
Teleskopski utovarivač AUSA Taurulift T 144 H Plus ima podiznu moć 1350 kg. Najjači i najlakši teleskopski utovarivač na tržištu sa najnižom cenom i troškovima održavanja. Jedinstveni hidrostatički prenosnik AUSA opremljen je neklizajućim sistemom.

Ekonomičan teleskopski utovarivačš
Može da rukuje materijalom do 1350 kg sa maksimalnom visinom podizanja od 4 m. Idealna mašina za profesionalne korisnike koji traže rešenje uz minimalna ulaganja. T 144 H je lagani teleskopski utovarivač od samo 2,4 tone sa dobrom raspodelom težine između osovina. Može se koristiti na neravnom tlu ili transportovati na prikolici. Upravljivi zadnji točkovi olakšavaju utovar sa radijusom okretanja manjom od 3 m.

Pokreće ga Kubota motor sa 22,7 kw, sa minimalnom buke i malom potrošnjom goriva. Jedinstveno dizajnirani hidrostatički menjač AUSA sa automatskom kontrolom proklizavanja poboljšava performanse pogona na sva četiri točka, što rezultira manjom potrošnjom goriva i manjim habanjem guma.

Prostrano i lako dostupno vozačko sedište dizajnirano je da minimalizuje umor. Potpuna kontrola je obezbeđena džojstikom, što olakšava rad.

Teleskopski utovarivač T 144 H PLUS idealan je za rukovanje materijalima u malim zgradama u izgradnji, farmama, golf terenima i podrumima. Visina od samo 1,95 m, širina od 1,4 m i duzina od 2,6 m takođe omogućavaju rad u vrlo uskim prostorima.
TELESKOPSKI MINI UTOVARIVAČ, ZEMLJA POREKLA:ŠPANIJA.
VISINA PODIZANJA............4m.
TEŽINA PODIZANJA.....1350kg.
Motor.............Kubota 18,5 kw, euro 5
Električni joystik.
Treća hidraulicna funkcija.
Brzi priključak.
Visina........................1,95m
Širina........................1,4m
Dužina......................2,6m


Posetite našu web stranicu:www.utovarivaci.rs
Pratite nas i na facebook, intstagram i youtube:utovarivaci
Kontakt podaci
Telefon 1: 0642822567
Mobilni telefon 1: 0638080545
Mobilni telefon 2: 0642822567
Grad: 24300 Bačka Topola
Diler: WYAlp doo / Alparauto
Adresa: Staromoravički put 6
Fotografije vozila