• Pregleda: 1727

Završna svečanost na ledu u nedelju na Gradskom klizalištu

U nedelju na Gradskom klizalištu u organizaciji Gradskog saveza za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ u vremenskom periodu od 18 do 21 čas održaće se završna svečanost na ledu – sezona 2014/15 u okviru koje će se održati završna klizačka priredba 2015 za sve članove programa klizanja GS „Sport za sve“, igre na ledu, kao i hokejaške utakmice najmlađih hokejaša Hokej kluba “Spartak“.
Završna svečanost na ledu u nedelju na Gradskom klizalištu

Program počinje od 18 časova pozdravnom reči organizatora, zatim sledi završna klizačka priredba, da bi se od 18,35 pristupilo uručivanju priznanja učesnicima.

Po programu od 18,45 održaće igre na ledu, zainteresovani mogu da prijave učešće na licu mesta. Pola časa kasnije uslediće ceremonija uručivanja priznanja pobednicima.

Posle kratke pauze koja će uslediti zbog priprema terena za hokej od 19,30 do 20,30 časova odigraće se nekoliko hokejaških utakmica, a među ekipama biće i članovi HK "Spartak". Kao i u prethodnim blokovima posle takmičarskog dela uslediće ceremonija uručivanje priznanja učesnicima.

Sa ovom manifestacijom „Sport za sve“ završava sa klizanjem i treninzima na ledu. Nakon kraće pauze, preciznije od 28. marta, nastavlja se rad na rolerima. Treninzi će se održavati na Prozivci u parku kod spomenika na rukometnom terenu i to subotom i nedeljom od 9 i 10 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
radnik Odgovori
Ajmo deco lepo rolere u ruke i opet na suve treninge,sto ste se klizali(2,5 meseca),sto ste se takmicili na turnirima(oko 7 turnira) svaka vama cast za postignute rezultate,ali se sad opet morate malo strpiti do sledece sezone i nove ledene ploce(9-10meseci).Kako se vec neko od vladajucih dusebriznika ovog naseg lepog grada ne udostoji da se lati malo oko pokrivanja ovog stadiona ledenih sportova,zar im nasa deca,kao buducnost ovog grada ne predstavljaju i ne znace nista?Zar nije lepse i bolje da se omladina bavi sportom nego da vise pred kompjuterom i da lutaju ulicama?Nikad vise,sto devojcica sto decaka,nije pocelo da trenira ili hokej ili umetnicko klizanje,nego zadnje 2-3 godine.Da ne potezemo temu kako roditelji decu nose na turnire o svom trosku,sto je malo opterecujuce kad se uzme u obzir kakav je standard u drzavi,jer klub nemoze samostalno da isfinansira prevoz svojh sportista do mesta gde se odrzava neki turnir.Voleo bih kad bi neko od gradskih otaca bar od sledece sezone malo vise brinuo i o ovoj deci koja se bave zimskim sportovima.Sportski pozdrav svim ljubiteljima sporta.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.