• Pregleda: 1359

Završena konferencija "Webiz 2019"

Završena konferencija "Webiz 2019"

Proteklog vikenda u hotelu "Galleria", po 6. put, održana je "Webiz" edukacija. Više od 150 stručnjaka i onih koji se bave digitalnim marketingom tri dana pratilo je predavanja koja su ih osigurala da potkovani znanjem, svežim informacijama i trendovima u marketingu zakorače u poslovnu 2020. godinu.

- Čak i pre nego što je događaj počeo znali smo da će naši posetioci biti zadovoljni predavanjima koja će slušati jer smo imali poverenja u predavače koje smo okupili na ovoj edukaciji. Kako i ne bismo, kada je reč o vrhunskim stručnjacima i ljudima koji advertajzing imaju u malom prstu. Pomenuo bih na primer Vladimira Čeha i Relju Jovića, koje publika nema prilike često da sluša a koji su žive legende naše industrije - kaže Vladimir Kovač, direktor "Webiza".

Među predavačima Webiza našli su se provereni praktičari poput Sanje Lalević, Ivana Živkovića, Ane Mirković i Igora Černiševskog, ali i neka nova, mlada lica poput Stefana Gajića, jednog od najmlađih art direktora u Srbiji. Oni su pokrili sve goruće teme koje zanimaju sve one čiji je posao vezan za digitalni marketing poput kupovine pažnje generacije Z, strategije i planiranja, mogućnosti automatizacije performance marketinga na Fejsbuku, relevantne komunikacija u eri data-determinizma, navika digitalnih potrošača...

- Ove godine zabeležili smo znatno veći procenat lokalnog stanovništva na edukaciji što nas posebno raduje. Mali preduzetnici prepoznali su da na našim predavanjima mogu dobiti uputstva za uspešnije online poslovanje. Takođe, na predavanjima je bilo i 20 studenata Ekonomskog fakulteta u Subotici, što nas uverava u zainteresovanost mladih za ovu tematiku - kaže Kovač.

Iako je iza Webiz tima 25 događaja i edukacija u Zrenjaninu, Novom Sadu, Nišu i na Zlatiboru, kažu da postoji mnogo razloga zbog kojih edukacije u Subotici organizuju sa posebnim elanom.

Ukoliko ste propustili priliku da prisustvujete konferenciji u Subotici, ne brinite - naredna se održava u Zrenjaninu, početkom aprila naredne godine.

Fotografije sa ovogodišnjeg Webiza možete videti u 3 foto albuma u nastavku.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.