• Pregleda: 1581

Zahtevi za regresirane mesečne karte od 27. jula

Učenicima putnicima subotičkih srednjih škola, mesečne karte za putovanja rešavaće se u srednjim školama u koje su upisani, saopštio je Sekretarijat za društvene delatnosti, uz napomenu da ovo važi samo za učenike koji su stanovnici Grada Subotice.
Zahtevi za regresirane mesečne karte od 27. jula

Učenici koji iz subotičke opštine putuju za Bačku Topolu, Kanjižu, Sombor, Novi Kneževac ili neku drugu opštinu, zahteve za regresirane mesečne karte predavaće u Gradskom uslužnom centru od 27. jula do 15. avgusta. Potvrde za mesečne karte izdavaće se od 20. do 31. avgusta, u periodu od 10 do 13:30 časova u Gradskoj upravi (Trg slobode 1, III sprat, soba 305).

Ukoliko učenici do ovog datuma ne završe praksu ili upis u naredni razred, potvrde će se izdavati i naknadno.

Učenici linearno plaćaju 1.800 dinara od pune cene mesečne karte. Učenici lošeg materijalnog stanja, koji nisu u mogućnosti da plaćaju cenu regresirane mesečne karte, treba da se obrate Centru za socijalni rad grada Subotice (Alekse Šantića 27) za oslobađanje plaćanja učešća za cenu mesečne karte.

Iz Sekretarijata za društvene delatnosti napominju da se učenicima srednjih škola, koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji su verifikovani u srednjim školama u Subotici, putni troškovi ne participiraju, kao ni učenicima koji ponavljaju razred. Putni troškovi se participiraju ukoliko u školskoj godini nije otvoreno odeljenje verifikovanog obrazovnog profila na nastavnom jeziku na kojem učenik pohađa nastavu.

Takođe, učenicima srednjih škola, koji su upisani u susedne gradove i opštine na obrazovne profile koji nisu bili verifikovani u srednjim školama u Subotici u školskoj godini kada su upisali prvi razred, a verifikovani su u toku njihovog školovanja, nastavlja se participiranje putnih troškova.

Za više informacija, možete pozvati na broj telefona 024/626-883.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.