Komentara: 1
Pregleda: 2498

Webiz - najvažniji događaj posvećen digitalnom marketingu ponovo u Subotici

29.10.2018. u 16:10h
Sponzorisani sadržaj
Od 16. do 18. novembra u hotelu Galleria održava se peta po redu Webiz edukacija u Subotici, najvažniji događaj posvećen digitalnom marketingu u čitavoj Vojvodini.
Webiz - najvažniji događaj posvećen digitalnom marketingu ponovo u Subotici

Webiz svake godine poseti preko 150 poslovnih ljudi iz cele Srbije, što je sjajna prilika za Subotičane da ekspertima digitala postave prava pitanja, nauče nešto novo i unaprede svoje poslovanje na internetu.

Program je i ovoga puta jasno profilisan i namenjen potrebama marketara, preduzetnika, freelancera, onima koji se bave advertajzingom, komunikacijama i onima koji svoje biznise žele da promovišu uz pomoć interneta.

- U Suboticu nam stiže 25 profesionalaca iz marketinga i srodnih oblasti među kojima su Anđelko Trpković (CEO za Publicis One Adriatic), Lazar Džamić (nekadašnji šef tima za brend strategiju u Guglovom kreativnom think-thank-u ZOO), Justin Kirby (biznis konsultant iz Velike Britanije), Dr Rajna Dragićević (čuvena profesorka Beogradskog Univerziteta), Ana Janković (Ana 2 Cats), Ivan Bildi (direktor u Likes and Cookies), Nikola Mehandžić (Direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana u Mastercardu), Igor Černiševski (Digital Group Account Manager u Direct Media Srbija), Boris Miljković (kreativni direktor RTS-a), Vladimir Zarić (Head of Digital u Publicis One) i drugi. - kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Webiz - najvažniji događaj posvećen digitalnom marketingu ponovo u Subotici

U tri dana, koliko Webiz traje, organizatori su pripremili predavanja, panele, intervjue i diskusije na sve one teme koje će vas osigurati da potkovani znanjem, svežim informacijama i trendovima zakoračite u poslovnu 2019. godinu. Biće reči o marketing automatizaciji, trendovima u Facebook, Instagram i LinkedIn oglašavanju, o tome kako da najbolje iskoristite svoju kreativnost, kako marketing utiče na naš jezik, o tome kako i kada treba sarađicvati sa influenserima...

Više o Webiz edukaciji, predavačima, predavanjima, ceni kotizacije i popustima na grupnu kupovinu kotizacija potražite na www.webiz.me 

Subotičani mogu pametno da iskoriste Webiz! Pored mogućnosti da nauče sve što ih zanima o digitalnom marketingu, Webiz vam omogućava da se povežete sa ljudima iz svoje branše. Šansa da sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi, popričate o problemima i stvarima koje vas muče i pritom dođete do odgovora kako nešto da unapredite ili pak dogovorite neku poslovnu saradnju, je od velikog značaja za ljude u biznisu! – kaže Kovač.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2498

Povezana vest

Povezane teme

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.