Komentara: 1
Pregleda: 12714

Vitorog: Novi salon nameštaja u Subotici

21.04.2012. u 20:20h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici je otvoren novi salon nameštaja – Vitorog promet. Salon se nalazi u objektu nekadašnjeg megamarketa TUŠ na Prozivci, prostire se na tri hiljade kvadrata i nudi robu prilagođenu svakom džepu. Otvaranje je privuklo veliki broj Subotičana koji su čekali u redovima kako bi pogledali šta se sve nalazi na akciojskim sniženjima upriličenim povodom otvaranja salona.
Vitorog: Novi salon nameštaja u Subotici

Svečanim presecanjem vrpce, u prisustvu mnogo brojinih zvanica, najpoznatija subotička modna kreatorka Marija Šabić i najpoznatiji subotički odbojkaš Đula Mešter, otvorili su novi i jedan od najvećih salona nameštaja u gradu – Vitorog promet. Salon nameštaja prostire se na tri hiljade kvadrata i nudi nameštaj iz svoje produkcije, ali i iz ponude renomiranih proizvođača. Vitorog je i do sada imao svoje kupce u Subotici, ali je zbog troškova transporta iz Novog Sada, odlučeno da se ovde otvori prodajni salon.

Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić koji je naglasio da, pored otvaranja 20 novih radnih mesta i činjenice da Subotičani sada imaju veći izbor po pitanju nameštaja, ovim započinje i novi investicioni ciklus u gradu u komercijalnim delatnostima.

Salon nameštaja Vitorog nalazi se u objektu bivšeg marketa TUŠ u naselju Prozivka. Povodom otvaranja, u toku su akcijska sniženja koja su privukla večliki broj Subotičana. Vitorog promet, pored salona u Subotici, ima salon i u Sremskoj Mitrovici, salon u Novom Sadu, koji je sa 7.500 kvadrata najveći u Srbiji, a uskoro kreću u otvaranje velikog salona u Beogradu na 10.000 kvadrata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 12714
Povezane teme

vitorog

salon nameštaja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.