Komentara: 0
Pregleda: 5248
Foto

Veterinarski zavod obeležio 98 godina poslovanja i nastavak rada u okviru španske "Labiana grupe"

14.12.2019. u 12:41h
Izvor: PR tekst
U društvu poslovnih partnera, saradnika, kolega i prijatelja Veterinarski zavod Subotica je u četvrtak, u hotelu "Galleria", obeležio 98 godina poslovanja, kao i uspešan završetak poslovne 2019. godine.
Veterinarski zavod obeležio 98 godina poslovanja i nastavak rada u okviru španske "Labiana grupe"

Ova godina je za Veterinarski zavod ujedno i novi početak - od sada kao članice vodeće farmaceutske kuće iz Španije, "Labiana grupe", koja je stekla 100% udela u akcijama kompanije Veterinarski zavod Subotica.

"Labiana grupa" predstavlja jednu od najvećih evropskih kompanija u oblasti razvoja i proizvodnje farmaceutskih proizvoda za životinje, koja svoje proizvode plasira na više od 55 tržišta širom sveta. Labiana grupa je Partner u razvoju i proizvodnji sa najvećim svetskim kućama u farmaceutskoj industriji, a osvaja i tržište humanih lekova.

Iz Veterinarskog zavoda poručuju da će u godinama koje slede nastaviti da razvijaju sva tri proizvodna segmenta za unapređenje zdravlja životinja, među kojima su vakcine, hemofarmaceutske proizvode i biocide. U sklopu "Labiana grupe", veruje njihov menadžment, to će biti još stručnije i profesionalnije, jer su sada u timu sa najboljima u branši, i to posmatrano u svetskim okvirima.

U svom obraćanju gostima, generalni direktor Veterinarskog zavoda, Dragoljub Milinković, posebno se zahvalio poslovnim partnerima na poverenju i dobroj saradnji.

- Zaista smo ponosni što postajemo deo ovakve grupacije koju odlikuje kvalitet, znanje, efikasnost i humanost. Veterinarski zavod na ovaj način otvara vrata novim tržistima, znanju, investicijama. Postajemo snažan partner na Balkanu, nadam se da ćemo zajedno sa vama, našim partnerima, i dalje da rastemo i razvijamo se - rekao je Milinković.

Izvor: PR tekst
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 5248
Povezana vest
Povezane teme
veterinarski zavod farmaceutska kompanija labiana
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.