Komentara: 3
Pregleda: 2213

Velika akcija prikupljanja životnih potrepština za socijalno ugrožene Subotičane u nedelju u više mesnih zajednica

10.10.2020. u 18:36h
Izvor: Subotica.com
Nova akcija prikupljanja prehrambenih artikala i kućne hemije za socijalno ugrožene porodice u Subotici održaće se u nedelju u tri mesne zajednice. Pozivamo sugrađane da podrže akciju!
Velika akcija prikupljanja životnih potrepština za socijalno ugrožene Subotičane u nedelju u više mesnih zajednica

Deveta akcija koju organizuju naše humane Subotičanke ovaj put organizuje u mesnim zajednicama Teslino naselje, Gat i Makova sedmica, u vremenskom periodu od 10 do 13 časova.

Iz grupe "Obrok za porodicu" napominju da od namirnica možete doneti šta god ste u mogućnosti, a da je svaka donacija zlata vredna! Neki od poželjnih artikala su:

PREHRAMBENO: Brašno, šećer, ulje, suvi kvasac, jaja (samo kupovna sa pečatom do kad je rok trajanja), palenta, pirinač, griz, paštete, viršle, gotova jela, mesni naresci, gotove supe, suhomesnato, tunjevina, konzerve ribe, mleko, kafa, krompir, voće, povrće, meso...

HIGIJENA: Sapun / šampon za kupanje, toalet papir, šamponi, hemija za čišćenje kuće, prašak za veš, omekšivač, pelene (3/4 broj)

VREDNOSNE KARTICE: Moguće je donirati i vaučere u određenom iznosu.

Velika akcija prikupljanja životnih potrepština za socijalno ugrožene Subotičane u nedelju u više mesnih zajednicaOrganizatori su se odlučili da se akcija proširi na tri lokacija kako bi olakšali donatorima da se ne moraju da idu sa jednog dela grada na drugi.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se odazovu akciji!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2213
Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.