Komentara: 7
Pregleda: 2176

Vaterpolo: Spartak Prozivka U16 drugi na regionalnom turniru

22.05.2018. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke na završnom turniru regionalne lige F6 za igrače 2002. godišta, koji je održan u Budvi tokom proteklog vikenda, zauzeli su drugo mesto. Subotičani su u konkurenciji šest najboljih ekipa regiona ostvarili odlične rezultate koji su ih pozicionirali odmah iza Partizana.
Vaterpolo: Spartak Prozivka U16 drugi na regionalnom turniru

Na završnom turniru održanom  u Budvi učestvovale su po dve najbolje ekipe iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Vaterpolisti Spartak Prozivke i Partizana su predstavljali našu zemlju, a pored njih učestvovali su još Budva,  Jadran, Cattoro i Primorac.

Igralo se po sistemu svako sa svakim, tako da su svi odigrali ukupno po pet utakmica. Subotičani su  upisali tri pobede i dva poraza. Spartak Prozivka slavio je protiv Primorca 10:6, Jadran carine 8:5 i Budve 8:5, dok je poražen od Partizana sa 7:5 i Catara 11:8. Subotičani su osvojili drugo mesto iza pobedničke ekipe Partizana, dok je treći bio Primorac.

Vaterpolo: Spartak Prozivka U16 drugi na regionalnom turniru

Spartak Prozivka je nastupao u sastavu: Zeljković, Dmitrašinović, Perez De Guzman, Saulić, J. Stojanović, M. Stojanović, Bedić, Tonković, Varkulja, Kokai, Konatar, Pejić, Radaković, Dukić i Ivković. Trener: Nemanja Andrić.

Konačan plasman: Partizan, Spartak Prozivka, Primorac, Jadran, Budva, Cattaro.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2176
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.