Komentara: 0
Pregleda: 4260

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi protiv Sente (18:6)

07.08.2016. u 13:23h
Izvor: Subotica.com
Sa ubedljivih +12 pala je i ekipa Sente, a u poslednjem ligaškom kolu u Suboticu dolazi ekipa Jezera iz Bele Crkve koja je jedina ove sezone pobedila Subotičane.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi protiv Sente (18:6)

Na bazenu Sportsko-rekreativnog centra "Prozivka" sinoć je odigran meč 9. kola Druge lige Srbije, grupa "Sever", u kojem su se sastali lider ligaškog dela Spartak-Prozivka i ekipa Sente.

Posle uvodnih osam minuta meča mogla se videti izjednačena borba i pregršt golova, kada su gosti postigli čak četiri gola, jedan manje od Spartaka, ali u naredne tri postigli su ukupno dva, dok subotički tim trinaest.

Najefikasniji kod domaćih bio je Nikola Bogdanović sa pet postignutih pogodaka, od kojih je poslednji ubacio nekoliko sekundi pre kraja meča. Aleksandar Horvacki i Đorđe Popović su postigli po 3, sa dva gola gola upisali su se Đrođe Šormaz i Čongor Varkulja, dok su Vučković i Katić postigli po jedan.

Spartak-Prozivka - Senta 18:6 (5:4, 4:0, 4:2, 5:0)

Spartak Prozivka: Popović S., Varkulja Č. 2, Bogdanović 5, Ćurčin, Varkulja V., Horvacki A. 3, Tonković, Vučković 1, Horvacki S. 1, Šormaz 2, Popović Đ. 3, Katić 1, Uzelac, Kokai.

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi protiv Sente (18:6)

Poslednji meč ligaškog dela Spartak-Prozivka će odigrati takođe pred domaćom publikom, u subotu od 16 časova, a ulaz će kao i do sada biti besplatan.

Subotičani plejof će dočekati sa pozicije 1, sa 18 osvojenih bodova, druga je Mladost (12), dok se u grupi "Jug" na prva dva mesta nalaze Goč (18) i Radnički (15) tako da je izvesno koje ekipe će se boriti za ulazak u Prvu B ligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4260
Povezane teme

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.