Komentara: 0
Pregleda: 2045

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi i u Požarevcu (4:8)

01.08.2016. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Subotičani su odigrali još jedan siguran meč na gostovanju u Požarevcu i zasluženo odneli nova tri boda koja su im uz poraz ekipe Jezera donela povratak na lidersku poziciju. U narednom kolu Spartak-Prozivka gostuje Mladosti u Pančevu.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke ubedljivi i u Požarevcu (4:8)

Vaterpolisti Spartak-Prozivke grabe krupnim koracima ka plejofu za popunu Prve B lige. Prepreka na tom putu bila ima je ekipa Požarevca koju su uspešno preskočili i sa četiri pobede i jednim porazom nastavlja trku za jedno od prva dva mesta koja vode u razigravanje.

Subotičani su dobro otvorili meč, poveli sa 2:0, da bi se u naredne dve četvrtine odigralo nešto čvršće i neizvesnije, ali ponovo finiš meča je napravio razliku i na kraju bez većih uzbuđenja ekipa sa severa Bačke došla je do nova sigurna tri boda.

Požarevac - Spartak-Prozivka 4:8 (0:2, 1:2, 3:0, 0:4)

Posle poraza ekipe Mladosti iz Pančeva u Beloj Crkvi Spartak-Prozivka je ponovo izbio na čelo tabele Druge lige Srbije, grupa sever. U narednom kolu ekipa Nemanje Andrića u sredu gostuje u Pančevu, zatim 6. avgusta dočekuje Sentu, dok će priliku za revanš "jezerašima" imati 13. avgusta na SRC "Prozivka".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2045
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.