Komentara: 1
Pregleda: 4777

Vaterpolisti Spartak-Prozivke obezbedili plejof za viši rang

05.08.2016. u 12:58h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak-Prozivke u sredu su u Pančevu savladali Mladost sa 12:7 čime su ostvarili potreban broj bodova koji im grantuje da će u preostala dva kola zadržati jednu od dve pozicije koje vode u plejof za plasmanu Prvu B ligu.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke obezbedili plejof za viši rang

"Prozivčani" su savladali i drugi put Pančevce, ovaj put mnogo ubedljivije, čime su došli do vrlo važne pobede koja im je osigurala nastup u plejofu za ulazak u Prvu B ligu, najverovatnije sa 1. pozicije grupe "Sever".

Otvaranje i zatvaranje meča ponovo su bili najači periodi ekipe Nemanje Andrića, pa su tako Subotičani prvi period dobili sa 4:1, a poslednji sa 6:2 za konačnih 7:12.

Mladost - Spartak-Prozivka 7:12 (1:4, 3:2, 1:0, 2:6)

Za ekipu Spartak-Prozivke nastupili su: Bogdanović, Vasić, S. Popović, Đ. Popović, Ćurčin, Vučković, S. Horvacki, A. Horvacki, Šormaz, Lovadinov i Katić.

Poslednja dva meča ligaškog dela igrači Spartak-Prozivke dočekivaće na bazenu SRC "Prozivka". Naredni meč igra se već sutra od 20 časova (protiv Sente), a poslednji pred plejof protiv Jezera iz Bele Crkve naredne subote, 13. avgusta od 16 časova. Ulaz na oba meča je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4777
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.