• Pregleda: 2766

Uskoro počinje rekonstrukcija severozapadne fasade zgrade Sinagoge

Uskoro počinje rekonstrukcija severozapadne fasade zgrade Sinagoge

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i ovlašćeni predstavnici preduzeća „Expres-servis”, iz Subotice (izvođač), Atelje za izradu vitraža „Stanišić”, iz Sombora, „Tim Vasilić” i „Yumol“, iz Subotice (ostali ponuđači iz grupe ponuđača), zaključili su u utorak, 17. novembra 2015. godine, u Gradskoj kući, Ugovor o javnoj nabavci izvođenja radova - rekonstrukcija i investiciono održavanje severozapadne fasade zgrade Sinagoge, u Subotici.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 11.116.344 dinara, sa PDV-om. Sredstva za rekonstrukciju i investiciono održavanje severozapadne fasade zgrade Sinagoge obezbeđena su iz budžeta grada Subotice.

Radovi će početi za petnaestak dana. Izvođač se obavezuje da ugovorene radove završi do 1. juna 2016. godine., navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
maxim Odgovori
steta. ipak su namestili.kako je uradila beogradska firma i to za manje par svoje deo ovo je katastrofa sto su ovi pre uradili i sada su oept oni dobili.nista ne moze posteno i oni koji znaju posao
Vesko Odgovori
Oni koji su odgovorni za propadanje zgrade Sinagoge, treba najvise da se angazuje na
njenoj rekonstrukciji.
Vera Odgovori
maxim

ma nema veze kvaliteta bitni im je da se operu novci
uvek u pravu Odgovori
Ne počinjite još. Sačekajte da temperatura padne na -1o stepeni. Tako se kod nas sve radi.
Zorkas Odgovori
Pazi nema Javornika ,nesto ce poci po zlu.
tetka Odgovori
Hoće li već jednom završiti taj objekat. Kraće je trajalo iz temelja ga sazidati nego ovima popraviti!
TT Odgovori
Nemojte nista raditi posle ce mo prekrivati najlonom
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.