• Pregleda: 924

U Privrednoj komori održana besplatna edukacija za privrednike

U okviru dvosatne edukacije pod nazivom “Daj polet svom poslu”, koja je održana u Regionalnoj privrednoj komori, zainteresovanim preduzetnicima odgovore na pitanja kako da privuku pažnju potencijalnih kupaca i unaprede poslovanje dala je poslovni trener, Jasminka Grunčić.
U Privrednoj komori održana besplatna edukacija za privrednike

Program edukacije "Daj polet svom poslu" poslovni trener Jasminka Grunčić razvila je na osnovu desetogodišnjeg iskustva iz domaće privredne prakse i modelovanjem poslovne prakse iz susednih zemalja. U okviru programa ona je objedinila poslovnu psihologiju sa praksom, te ih preduzetnicima pokazuje kroz primere.

Okupljeni privrednici danas su imali priliku da čuju koje su to četiri kritične tačke na kojima mogu izgubiti pažnju klijenata.

- Cilj edukacije jeste da skrenemo pažnju kupaca na naše preduzeće. Danas je ponuda daleko veća od potražnje i uopšte nije jednostavno izazvati pažnju pogotovo ako uzmemo u obzir mnogobrojne mogućnosti kanala komunikacije sa kupcima, počevši od medija, novina do interneta i stoga je jako teško doći do mogućnosti da nas kupci zapaze. Edukacije je fokusirana na četiri kritične tačke, koje sam ustanovila zajedno sa mojim klijentima sa kojima sam radila dugo godina. Tačke na kojima se najlakše može izgubiti pažnja i lojalnost klijenta su konkurentska prednost, rad zaposlenih i njihovi odnosi, neplaniranje prodajne kampanje i lični razvoj samog lidera – poručila je Jasminka Grunčić.

Predavanju je prisustvovala preduzetnica, Čila Mezei, koja svesna značaja ličnog razvoja za uspeh poslovanja dugi niz godina pažnju posvećuje ovom segmentu. Slušajući Jasminkine savete Čila je, kako kaže, napravila ozbiljne pomake u radu svog preduzeća.

- Puno mi znače Jasminkini časovi, workshop-ovi i već šestu godinu uz njih radim na ličnom razvoju. Smatram da ako se moja ličnost svakodnevno razvija, to može u velikoj meri da utiče na poslovanje moje firme i komunikaciju sa poslovnim partnerima i drugima - rekla je Mezei.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Konsterniran Odgovori
Lud zbunjenog. Uništitelji privrednika u "radionicama" edukuju ono što je ostalo, za privredu potpuno nesposobno.
Konsterniran
Da se nadovežem. Nesvesna masa dozvoljava da joj ruku ujeda životinja koja je hrani. Ta životinja behemot vlada sačinjena od izvrsnih subverzivnih sila. Nalazite se u šaci Boga Hermesa (prevarant u grčkoj mitologiji, za one needukovane, a takvi su 99 posto ovde). Žao mi je ovih obmanutih, zloupotrebljenih ljudi u klupama. U civilizovanim zemljama novih generacija, niko Vam neće prodavati lažno znanje o pokretanju svoga poslovanja, ali će vam pružiti savršene uslove da ga ostvarite. Zato vam sada i pišem iz te civilizacije. Botovi neka me prozivaju slobodno što sam pobegao.

" Slep je samo onaj koji ne želi da vidi'' - Moj originalni citat iz zbirke mojih citata koja je u pripremi za štampanje.
Sanja Odgovori
Zanimljivo predavanje, steta sto nije bilo vise ljudi, vrv zbog vremena, da je organizovano oko 18h bilo bi vise ljudi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.