Komentara: 3
Pregleda: 1644
Foto

U Privrednoj komori održana besplatna edukacija za privrednike

07.03.2018. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
U okviru dvosatne edukacije pod nazivom “Daj polet svom poslu”, koja je održana u Regionalnoj privrednoj komori, zainteresovanim preduzetnicima odgovore na pitanja kako da privuku pažnju potencijalnih kupaca i unaprede poslovanje dala je poslovni trener, Jasminka Grunčić.
U Privrednoj komori održana besplatna edukacija za privrednike

Program edukacije "Daj polet svom poslu" poslovni trener Jasminka Grunčić razvila je na osnovu desetogodišnjeg iskustva iz domaće privredne prakse i modelovanjem poslovne prakse iz susednih zemalja. U okviru programa ona je objedinila poslovnu psihologiju sa praksom, te ih preduzetnicima pokazuje kroz primere.

Okupljeni privrednici danas su imali priliku da čuju koje su to četiri kritične tačke na kojima mogu izgubiti pažnju klijenata.

- Cilj edukacije jeste da skrenemo pažnju kupaca na naše preduzeće. Danas je ponuda daleko veća od potražnje i uopšte nije jednostavno izazvati pažnju pogotovo ako uzmemo u obzir mnogobrojne mogućnosti kanala komunikacije sa kupcima, počevši od medija, novina do interneta i stoga je jako teško doći do mogućnosti da nas kupci zapaze. Edukacije je fokusirana na četiri kritične tačke, koje sam ustanovila zajedno sa mojim klijentima sa kojima sam radila dugo godina. Tačke na kojima se najlakše može izgubiti pažnja i lojalnost klijenta su konkurentska prednost, rad zaposlenih i njihovi odnosi, neplaniranje prodajne kampanje i lični razvoj samog lidera – poručila je Jasminka Grunčić.

Predavanju je prisustvovala preduzetnica, Čila Mezei, koja svesna značaja ličnog razvoja za uspeh poslovanja dugi niz godina pažnju posvećuje ovom segmentu. Slušajući Jasminkine savete Čila je, kako kaže, napravila ozbiljne pomake u radu svog preduzeća.

- Puno mi znače Jasminkini časovi, workshop-ovi i već šestu godinu uz njih radim na ličnom razvoju. Smatram da ako se moja ličnost svakodnevno razvija, to može u velikoj meri da utiče na poslovanje moje firme i komunikaciju sa poslovnim partnerima i drugima - rekla je Mezei.

 

Izvor: Subotica.com
Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike Еdukacija za privrednike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1644
Povezane teme

regionalna privredna komora

regionalna privredna komora subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.