• Pregleda: 1540

Tri teže i deset lakše povređenih osoba u saobraćaju tokom protekle sedmice

Tri teže i deset lakše povređenih osoba u saobraćaju tokom protekle sedmice

U periodu od 17. do 23. juna 2019. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda. U devet saobraćajnih nezgoda tri osobe su teže povređene, deset osoba je lakše povređeno dok je u pet saobraćajnih nezgoda pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 74 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 475 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 14 vozača od kojih je za dva vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

Tokom protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su sedam intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
ČINJENICA Odgovori
Pored vozača, često i sami subjektii (ne)bezbednosti u saobraćaju, a ima ih k'o kusih pasa u gradu, kumuju nezgodama. "Živi dokaz" je i nefunkcionalno postavljen usporivač brzine u nivou "Zore" u "Borovo" ulici, nedostajući znak "zabrana skretanja u desnu stranu" naspram prodavnice "IDEA"" na Trgu Žrtava Fašizma, znak obaveštenja (navodno ukraden?) o dozvoljenim skretanjima na raskrsnici u Štrosmajerovoj...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.