Komentara: 1
Pregleda: 2604

Susret kolekcionara i sajam antikviteta u subotu

17.10.2019. u 12:09h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Društva kolekcionara Subotica, 80. po redu sajam antikviteta održaće se u subotu, 19. oktobra, u Mađarskom kulturnom centru "Nepker", od 8 do 14 časova. Ove godine, sajam će okupiti blizu 100 izlagača i oko 300 posetilaca iz Srbije i okolnih zemalja.
Susret kolekcionara i sajam antikviteta u subotu

Izložene vredne starine, poput umetničkih slika, nakita, knjiga, razglednica, oružja, odlikovanja, znački, satova, numizmatičkih i filatelističkih rariteta, predmeta od srebra i porcelana, etnografskih predmeta i još mnogo toga, jesu ono što ovaj sajam čini vrlo primamljivim iz godine u godinu.

- Posetioci sajma mogu i da ponesu sa sobom neke svoje starine koje su do sada brižno čuvali, ukoliko su naumili da ih prodaju ili žele samo da im se proceni vrednost, jer će na sajmu moći da prikupe mišljenja najiskusnijih stručnjaka - kaže Silvester Gerlovič, predsednik Društva kolekcionara Subotica. 

Susret kolekcionara i sajam antikviteta u subotu

Plaćanjem ulaznice, posetioci će i ovoga puta dobiti prigodnu razglednicu u boji povodom 80. godišnjice od izbijanja Drugog svetskog rata, a koja je štampana u 400 numerisanih primeraka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2604

Povezano dešavanje

Povezane teme

MKC Nepker

antikviteti subotica

izložba antikviteta subotica

susret kolekcionara subotica

društvo kolekcionara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.