Komentara: 35
Pregleda: 2419

Subotički ogranak koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" prikuplja potpise za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša

03.03.2022. u 11:19h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Koalicija "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Subotica pozvala je građane da podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, na izborima koji će se održati 3. aprila. Saopštenje prenosimo u celosti.
Subotički ogranak koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" prikuplja potpise za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša

Grupa građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju poziva građane Subotice da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.

Predsednički izbori su prilika da građani Srbije promene dugogodišnji loš model upravljanja zemljom, zasnovan na korupciji, ličnom interesu političara na vlasti i podele društva na građane prvog i drugog reda. Temelje ovakve politike postavio je aktuelni predsednik Aleksandar Vučić.

Verujući u to da Srbija želi da bude uređeno društvo, odgovorno za stvaranje svoje dobre budućnosti, grupa građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju kandiduje Zdravka Ponoša za predsednika Srbije. Zdravko Ponoš se čvrsto drži uverenja da je posao šefa države da služi javnom interesu i svoj mandat će u potpunosti podrediti toj ideji. To će Srbiju učiniti zemljom snažnih institucija koja radi za dobrobit svih svojih građana.

Zato pozivamo sugrađane da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije u četvrtak i petak, 3. i 4. marta, u periodu od 13 do 21 čas, na adresi Korzo 6, i od 17 do 21 čas, na adresi Matka Vukovića 8/II (u prostorijama gradskih odbora Stranke slobode i pravde, odnosno Demokratske stranke).

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 35
Pregleda: 2419
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

predsednički izbori

izbori2022

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.