Komentara: 0
Pregleda: 1351

Sportsko penjanje: Četiri zlatne medalje Nore Bognar na državnom prvenstvu u Nišu

24.06.2019. u 17:51h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote u Nišu održano treće kolo državnog prvenstva u sportskom penjanju, u disciplinama težinsko i brzinsko penjanje. Na prvenstvu su učestvovali i takmičari PSK "Spartak" iz Subotice. Nora Bognar je osvojila 4 zlatne medalje.
Sportsko penjanje: Četiri zlatne medalje Nore Bognar na državnom prvenstvu u Nišu

Najuspešniji takmičar ovog prvenstva bila je Nora Bognar koja je u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji u obe discipline zauzela prvo mesto, i tako  donela u Suboticu četiri zlatne medalje.

Zlatnim medaljama u obe discipline (težinsko i brzinsko penjanje) okitio se Maksim Purlija, zlato je osvojio i Damjan Rapić u težinskom takmičaru, odnosno drugo mesto u brzinskom. 

Zapažen nastup imao je Viktor Prčić koji je u obe discipline osvojio 2. mesto, dok je Stela Latoš među kadetkinjama u težinskom osvojila 2. mesto, a u brzinskom 3. mesto.

Od ostalih takmičara Maja Fabri je u juniorskoj kategoriji osvojila 2. mesto u težinskom, a u brzinskom 3. mesto, dok je među seniorima u obe discipline bila  trećeplasirana. Juniorka Žaklina Besedeš je u težinskom bila treća, a u brzinskom druga, u seniorskoj kategoriji u težinskom osvojila 5. mesto, a u brzinskom 2. mesto.

Na državnom prvenstvu u Nišu iz PSK "Spartak" učestvovali su još od najmlađih: Hana Kenjereš, odnosno Tamaš Kučera i Regina  Šiplika.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1351
Povezane teme

penjački klub spartak

sportsko penjanje

klub sportskih penjača spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.