Komentara: 3
Pregleda: 3989

Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

30.11.2018. u 12:29h
Sponzorisani sadržaj
Od vozila na sniženju, iz Grand Motorsa posebno ističu Ford Kugu N1, model C-MAX Grand, Ford Custom Van, Ford Ranger Double Cab i još nekoliko vozila, a specijalni popusti važe do kraja godine.
Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

Pravnim licima i preduzetnicima, koji vozila koriste za sopstvene prevozne potrebe i imaju pravo na povrat PDV-a, u prodajno-servisnoj mreži Forda do kraja godine se nudi mogućnost kupovine lakih komercijalnih i nekih SUV vozila po specijalnim cenama. Istovremeno, za dosadašnje flotne kupce i ona pravna lica koja jednokratno kupuju dva i više vozila, odobravaju se dodatni popusti.

Iz Grand Motorsa, generalnog uvoznika Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila za Srbiju, poručuju da su svi "komercijalci" koji se nude tokom ove prodajne kampanje spremni za isporuku odmah po uplati.

Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

Od vozila s popustom, posebno skreću pažnju na Ford Kugu N1 sa četiri sedišta, 1.5 TDCi dizel motorom (120 KS), ručnim šestepenim menjačem, pogonom na prednje točkove, koja u paketu opreme "Business" ima aluminijumske naplatke, automatski klima-uređaj, zadnje parking senzore, ekran od 8 inča sa navigacijom za celu Evropu, kameru za hod unazad, elektro paket, a do kraja godine košta 18.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti) bez PDV-a.

Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

Model C-MAX Grand, koji se na našem tržištu afirmisao kao isključivo putničko vozilo, dostupan je i u N1 verziji sa vrlo primamljivom cenom od 13.990 evra bez PDV-a. U "komercijalnoj" varijanti ima četiri sedišta, 1.5 TDCi dizel motor (95 KS), ručni šestostepeni menjač, dok su u paketu opreme "Business" aluminijumski naplaci od 16 inča, automatski klima-uređaj, zadnji parking senzori, ekran od 4,2 inča, elektro grejanje vetrobrana, LED prednja dnevna svetla i elektro paket.

Snižene cene Fordovih lakih komercijalnih vozila

Jedan od najtraženijih furgona na evropskom tržištu, Ford Custom Van, do kraja godine ima promotivne cene. Varijanta 320 SWB, sa zapreminom tovarnog prostora od 6 m3 i nosivošću 1.200 kg, pokretana 2.0 TDCi dizel motorom od 105 KS, opremljena ručnom šestostepenom transmisijom i paketom "Trend", košta 17.590 evra bez PDV-a, dok verzija s dužim međuosovinskim rastojanjem, 320 LWB, pogonim dizel motorom od 130 KS, visokim krovom, zapreminom tovarnog prostora od 8,3 m3 i nosivošću od 1.100 kg i istim, "Trend" paketom opreme, trenutno košta 19.190 evra. U cenu ovog vozila uključen je i akcijski paket, koji podrazumeva četiri servisa po planu održavanja, četiri godine produžene garancije i četiri godine pomoći na putu.

Na specijalnom popustu je i vrlo atraktivan "terenac" sa N1 homologacijom i pet sedišta, Ford Ranger Double Cab u nekoliko varijanti s različitim paketima opreme, a po sniženim cenama do kraja godine u ponudi su i neke verzije Fordovih vozila Conect N1Van i Transit.

Grand Motors Subotica nalazi se na Beogradskom putu 16, a za više informacija o možete pozvati na broj telefona 024/642-100.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3989
Povezane teme

ford subotica

grand motors subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.