Komentara: 1
Pregleda: 2708
Foto

Školski centar "Dositej Obradović" otvara savetovalište za roditelje

07.04.2022. u 17:04h
Izvor: Subotica.com
Povodom obeležavanja Dana škole, učenici Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" odigrali su predstavu "Petar Pan. U okviru proslave najavljeno je otvaranje savetovališta za roditelje i dece sa smetnjama u razvoju.
Školski centar "Dositej Obradović" otvara savetovalište za roditelje

U izvođenju predstave "Petar Pan" učestvovalo je 35 đaka ovog školskog centra, dok je u pripreme i realizaciju bilo uključeno isto toliko nastavnika. Školski centar sa domom učenika "Dositej Obradović" pohađa 154 učenika, a iz ove ustanove najavljuju potpuno novu uslugu - savetovanje roditelja dece sa smetnjama.

- Osim roditeljima dece sa smetnjama u razvoju, savetodavne usluge pružaćemo i roditeljima dece sa nekim neurorazvojnim faktorima rizika uzrasta od 0 do 6 godina. Saveti će se davati telefonski ili lično, a roditelji će imati priliku da razgovaraju sa defektolozima različitih obrazovnih profila. Usluge savetovališta će biti potpuno besplatne - najavila je Nataša Nimčević, direktorka Školskog centra "Dositej Obradović".

Školski centar "Dositej Obradović" otvara savetovalište za roditeljeIz lokalne samouprave poručuju da će Grad ostati pouzdan partner ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

- Stručni kadar ima izuzetno značajnu ulogu u obrazovno-vaspitnm procesu, a ova škola ima kvalitetan i stručan nastavni kadar koji sa puno ljubavi, zalaganja i posvećenosti pristupa svom poslu - navela je Milanka Kostić, član Gradskog veća. 

Školski centar "Dositej Obradović" otvara savetovalište za roditelje

Izvor: Subotica.com
Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović" Proslava povodom Dana škole Školskog centra sa domom učenika "Dositej Obradović"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2708
Povezane teme

centar za slušno oštećena lica dositej obradović

dom učenika Dositej Obradović

Školski centar

dan škole

milanka kostić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.