Komentara: 6
Pregleda: 5141

Silosi čekaju zakupca

15.06.2013. u 20:40h
Izvor: SuMedija
Samo nekoliko nedelja pre početka žetve Fidelinkini silosi su prazni i nema nagoveštaja ko bi mogao da ih zakupi radi smeštaja novog žita.
Silosi čekaju zakupca

U ponedeljak je istekao rok koji je bio određen javnim pozivom stečajne uprave da se jave zainteresdovani zakupci koji bi unajmili Fidelinkine silose u Subotici, Čantaviru i Bajmoku.

Stigla je samo jedna prijava i to od preduzeća " Agroposlovi" ali je odbijena iz formalnih razloga - saznaju „Subotičke novine”. U toj prijavi je tražen samo zakup jedne ćelije iako se silosi izdaju kao celina. Preduzeće "Agroposlovi" je već u zakupu Fidelinkinog mlina i nalazi se u pretežnom vlasništvu (99,85 % ) privrednog društva "SHSF" sa Novog Beograda, a vlasnici tog preduzeća su : Čedomir Jovanović JMBG:1304971710376 iz Beograda sa vlasničkim udelom od 225 evra odnosno 45 odsto kapitala i britansko preduzeće "Basic solution ltd. London" MB: 7543664 sa udelom od 55 procenata i upisanim kapitalom od 275 evra.

Inače " Agroposlovi" kao zakupac Fidelinkinog mlina po osnovu zakupa duguju više od 15 miliona dinara i pitanje je da li bi stečajni sud zakupcu sa takvim poslovnim manirom dozvolio zaključivanje novog aranžmana.

Očekuje se da stečajna uprava ponovo raspiše oglas za izdavanje Fidelinkinih silosa.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5141
Povezane teme

fidelinka subotica

silos

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.