Komentara: 7
Pregleda: 13091

SHOPPING WEEKEND od 2. do 4. juna u Shoppi-ju

31.05.2017. u 13:19h
Izvor: PR tekst
Shoppi Retail Park, od 2. do 4. juna, organizuje Shopping vikend, a građane tokom tri dana očekuju brojni popusti i pogodnosti u radnjama.
SHOPPING WEEKEND od 2. do 4. juna u Shoppi-ju

- Shoppi Retail Park se za godinu dana, koliko postoji, pozicionirao kao omiljeno mesto za porodičnu kupovinu kod građana Subotice, ali i cele regije Severne Bačke. Odlična ponuda regionalnih i svetskih brendova po povoljnim cenama, upravo su razlozi zbog kojih je Shoppi idealno mesto za porodični dan. Tokom vikenda koji je pred nama, odlučili smo da sve naše posetioce obradujemo sa čak tri dana najboljih cena u gradu – najavljuju iz Shoppi-ja.

Popusti u radnjama ići će i do 60 odsto, što predstavlja pravu priliku da obnovite svoj garderober i pripremite se za predstojeću letnju sezonu.

Ovoga vikenda, H&M daje čak 50 odsto popusta na određene artikle, a New Yorker ima interne popuste i do 50 odsto. Popuste od 20 odsto na novu, letnju kolekciju pripremili su Legend i Tom Tailor.

Zanimljive akcije pripremili su TakkoSportina i Street sport. Internacionalni brend Takko, koji je prepoznatljiv po povoljnim cenama, za vikend je pripremio kupon akciju, koja će omogućiti posetiocima da kupe četiri artikla po izboru, i to jedan sa 30, dva sa 25 i jedan sa 20 odsto popusta. Sportina je snizila cene za 20 odsto, a na kupovinu preko 13.000 dinara popust će biti 30 odsto. Ova akcija ne važi na basic artikle i na već snižene artikle.

SHOPPING WEEKEND od 2. do 4. juna u Shoppi-ju

Prodavnica sportske opreme Street Sport omogućila je akciju sa popustom od 20 odsto na prvi kupljeni artikal, a na drugi artikal iste ili niže cene čak 60 odsto popusta.

Ukoliko ste nameravali da se počastite novim parom obuće, prodavnica Deichmann pripremila je 30 odsto popusta na odabrane artikle, dok Office Shoes daje popuste od 10 do 40 odsto na kompletan asortiman obuće.

Leto je pred nama, te ako želite kvalitetne sunčane naočare, optika Diopta snizila je cene na sunčani asortiman za 20 odsto, a na dioptrijski asortiman 10 odsto, odnosno na oftamološka sočiva-stakla i ramove.

Top Shop je pripremio ponudu Dormeo set jorgan + jastuk za 3.495 dinara, Walmaxx baletanke sa popustom od 50 odsto, Delimano električni tiganj od 34 cm sa 50 odsto popusta, kao i i Električna pedikir turpija.

Radnja dečije opreme i garderobe Menda pripremila je popuste od 10 do 50 odsto na sve, osim na artikle koji su već na akciji i sezonskom sniženju.

Apoteka i drogerija Benu je snizila cene određenih kozmetičkih brendova za 20 odsto.

Ljubiteljima čitanja, Laguna je obezbedila 20 odsto popusta na obe top liste.

Zbog toga ne propustite da  2, 3. i 4. juna dođete u „Shoppi“ na vikend porodične kupovine.

Izvor: PR tekst
Shopping weekend Shopping weekend Shopping weekend Shopping weekend Shopping weekend Shopping weekend Shopping weekend Shopping weekend
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 13091
Povezane teme

retail park shoppi

Shoppi

shopping vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.