Komentara: 11
Pregleda: 13838

Šeik Alihzajebah kupuje Gradsku kuću

22.01.2013. u 17:26h
Nedavnu posetu arapskog šeika Srbiji obeležilo je nekoliko sastanaka sa vodećim srpskim privrednicima i visokim funkcionerima države u kojima je šeik izrazio želju za kupovinom poljoprivrednog zemljišta širom Vojvodine.
Šeik Alihzajebah kupuje Gradsku kuću

Kako saznajemo šeik Bin Alihzajebah je u povratku za Emirate svojim privatnim avionom nadletao Suboticu da bi u jednom momentu uočio subotičku Gradsku kuću u svom sjaju i naredio pilotu da se spusti na Bikovački aerodrom kako bi razgledao Suboticu.

Poseta šeika Subotici je zbog medijske pažnje držana u tajnosti, za nju su pored samog pilota znali samo CIA, MIA, BIA, KIA i FIA. To veče šeik Bin Alihzajebah je bio i na Paliću, ali najveći utisak mu je ipak  ostavila subotička Gradska kuća za koju je kako saznajemo odlučio dati ponudu kako bi ista prešla u njegovo vlasništvo.

Šeik Bin Alihzajebah se isti dan, nakon što je pojeo gurmansku pljeskavicu u Green food-u, vratio u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovim povodom kontaktirali smo gradonačelnikov kabinet iz kojeg su informaciju delomično potvrdili, ali i izjavili da se neće oglašavati dok šeik Bin Alihzajebah ne da zvaničnu ponudu. Iz kabineta gradonačelnika takođe dodali su da oprezni posle iskustva sa prethodnim najavljenim privatizacijama i potencijalnim investitorima, npr. kada je nedavno delegacija vanzemaljaca u poseti našem gradu izrazila želju za kupovinu zemljišta u slobodnoj zoni Mali Bajmok za izgradnju modernog Tehnodroma, ali do realizacije nije došlo pošto su vanzemaljci ostavili broj mobilnog koji je nakon što su ušli u stratosferu postao nedostupan.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 13838
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.