Komentara: 4
Pregleda: 5568

Ruši se najveći javni WC u Subotici

22.01.2013. u 15:40h
Najveći javni wc u gradu, koji je osim za malu i veliku nuždu služio i za prenoćište uličara i dnevni boravak za “one što piju drogu”, uskoro će biti srušen.
Ruši se najveći javni WC u Subotici

Ova, ne znamo čija odluka, je izazvala revolt kod svih ljudi sa slabom bešikom, odnosno prostatom, koji su spas nalazili baš ispod “kostura” kada je zagustilo, kao i kod mnogih drugih Subotičana. Uličari će uskoro morati spavati bukvalno na ulici, što će i opravdati njihov naziv, klinci će morati naći novo mesto za bacanje petardi, dok je pitanje onih što se “iglaju” još nerešeno.

Kao jedna od novih opcija razmatra se kostur nedovršenog bazena u Dudovoj šumi, međutim korisnici kostura pored Otvorenog, smatraju da je to predaleko za hitne slučajeve kao što su puna bešika, grčevi u stomaku, ili kriziranje. Stručnjaci su i to uzeli u obzir, pa je jedan od predloga bio da se organizuje besplatan prevoz od centra grada do pomenutog kostura i to na svakih 15 minuta. Uslovi u autobusu biće prilagođeni putnicima, tako da će se iz redovnog saobraćaja povući određeni autobusi koji već godinama ispunjavaju te uslove.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 5568
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.