Komentara: 1
Pregleda: 1852

Rukometaši Spartaka savladali Planinku (21:24)

22.02.2015. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka očekivano su savladali ekipu iz donjeg dela tabele Super lige i time zadržali vodeću poziciju na pet kola do početka plejofa. Na gostovanju u Kuršumliji protiv Planinke rukometaši Spartaka su nešto teže nego što su planirali osvojili nova dva boda. U narednom kolu Spartak dočekuje drugoplasirani Jugović.
Rukometaši Spartaka savladali Planinku (21:24)

Veći deo prvog dela meča protekao je u ujednačenoj igri oba tima, ali do ispostaviće se značajne prednosti pred desetominutnu pauzu ipak dolazi Spartak i sa +4 čeka nastavak.

Stečenu prednost iz prvog dela, uz maksimalnu razliku od +6 u 37' minutu, odlična ekipa Spartaka protiv vrlo motivisane ekipe iz Kuršumlije uspela je da sačuva do samog kraja pa tako, iako sam rezultat to možda i ne govori, u drugom delu nije bilo ni najave mogućeg iznenađenja pa tako lider Super lige sasvim zasluženo osvaja nove bodove i sa još više samopouzdanja dočekuju plejof.

Agesivnija igra Spartaka tokom većeg dela meča rezultovala je sa čak devet isključena, što je značilo da je subotička ekipa 12 minuta igrala sa igračem manje, s obzirom da su domaćoj ekipi suđena samo tri isključenja.

Planinka - Spartak Vojput 21:24 (9:13)

U listu strelaca u ekipi Spartaka upisalo se čak rukometaša. Najraspoloženiji za postizanje golova bio je Bojanović sa 6, zatim slede Župnajac sa 4, po 3 su postigli Jelić i Kaltak, Đekić i Distol su stali na dva, dok su po jedan postigli Knežević, Kovačević, Jovanović i Ćupić.

U narednom kolu Spartak dočekuje drugoplasirani Jugović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1852
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.