Komentara: 1
Pregleda: 2287

Rukometaši Spartaka okončali prvi deo priprema

14.08.2015. u 17:04h
Izvor: Subotičke novine
Rukometaši Spartak Vojputa rade punom parom u cilju što bolje pripreme za velike izazove u moćnoj SEHA ligi u kojoj "putari" uskoro debituju.
Rukometaši Spartaka okončali prvi deo priprema

Trener Branislav Zeljković, po običaju, drži visok ritam priprema, a prvi deo je okočan.  Cilj u prvom delu priprema bio je da se maksimalno poradi na fizičkoj spremi, a potom su Putari prešli u Halu sportova u kojoj se više radi sa loptom i na taktičko- tehničkim elementima igre.

Kako je to i bilo najavljeno, u sklopu priprema biće odigrano i više prijateljskih utakmica i turnira, a Putari prvi takav izazov imaju već u subotu, 15. avgusta, kada gostuju u Komlou u Mađarskoj, gde ih očekuje turnir u konkurenciji četiri ekipe. Za 19.  avgust zakazano je gostovanje u Orošhazi, a za 22. avgust gostovanje na međunarodnom turniru u Riđici.

Kako ističu iz Spartak Vojputa pripreme protiču u dobroj atmosferi, a jedino visoke temperature prave problem.

Takmičenje u SEHA ligi počinje u subotu, 29. avgusta, a prvi meč Putari igraju u Belorusiji, protiv ekipe Meškova u Brestu.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2287
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.