Komentara: 0
Pregleda: 2238

Rukometaši Spartak Vojputa pobedom započeli mini ligu

28.04.2013. u 17:30h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput je pobedom započeo takmičenje u Mini ligi. Večeras su u Hali sportova slavili protiv veoma dobro motivisane i borbene ekipe BASK Soko sa 28:23.
Rukometaši Spartak Vojputa pobedom započeli mini ligu

Odlično su počeli meč Subotičani sa dva gola Kovačevića i golom Papića i Jovanovića poveli su sa 4:0. Nakog gola Jelića vodstvo je iznosilo 6:1. Odlično su tada igrali domaći u odbrani sa raspoloženim Kukićem na golu. Borbeni gosti su nakon petnaest minuta igre zaigrali bolje i polako smanjivali razliku. Golom Mitrovića u 21. minutu prednost se smanjila na tri gola 9:6. Igrali su tada Beograđani odbranu sa flasterom na Distolu i Kovačeviću, što im je omogućilo da smanje razliku na samo dva gola u poslednjem minutu prvog poluvremena 14:12. Imali su Subotičani poslednji napad, međutim Patočkai gađa preko gola.

Početak drugog poluvremena pripao je gostima. Sa dva brza gola Bask dolazi do poravnanja rezultata 15:15. Nakon promašaja Kovačevića sa 7 metara,  gol postiže Mitrović B. za prvo vodstvo Beograđana 15:16. Vrlo brzo su uzvratili Subotičani golom Jelića i Papića preokreću rezultat, 17:16. Todorović je uspeo da izjednači na 17:17, nakon čega su rukometaši Spartak Vojputa preuzeli kontrolu igre. Golovima Pavlovića i Jovanovića domaći se odlepljuju na dva gola razlike 19:17. Gosti su probali na snagu i brzinu da slome domaće koji su do kraja sigurnom igrom kontrolisali utakmicu. U finišu se razigrao Jovanović čijim golovima su domaći došli do ubedljiv epobede od pet golova.

Spartak Vojput - Bask Soko 28:23 (14:12)

Spartak Vojputu takmičenje u mini ligi nastavlja u sredu 01.05. kada u Zubinom Potoku gostuju ekipi Mokre gore.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2238
Povezane teme

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.