Komentara: 1
Pregleda: 2582

"Reciklirajmo zajedno"

19.04.2012. u 17:35h
Izvor: RTV Yueco
Projekat „Reciklirajmo zajedno“ u organizaciji lokalne kancelariji AIESECa u Subotici i uz podršku gradskog veća za ekologiju i komunalne delatnosti, organizuje se po treći put u našem gradu.
"Reciklirajmo zajedno"

Cilj projekta je da se prvenstveno mladima između 18 i 30 godina, ali i svim građanima Subotice približi značaj recikliranja i da se pokrene svest o tome kako se uz malo kreativnosti, truda i pažnje može mnogo toga uraditi na zaštitili životne sredine.

Projekat se odvija u četiri dela, a prvi deo počinje sutra prikupljanjem reciklažnog otpada iz visokih škola i fakulteta u Subotici.

Drugi deo čine predavanja koja će biti održana 24. aprila i 8.maja u bioskopu Aleksandar Lifka na temu „Zabavna reciklaža“. U trećem delu će 12. i 13.maja biti održana . – dvodnevna trash art radionica na Otvoreni Univerzitet u sali AARHUSS Centra, od 10 do 17 časova.

Četvrti i poslednji deo projekta čini izložba na kojoj će biti izložen nameštaj za dnevnu sobu napravljen od reciklažnog otpada u Atrium,u hotela „Galleria“.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 dana
Komentara: 1
Pregleda: 2582
Povezane teme

aiesec

reciklaža

reciklirajmo zajedno

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.