Komentara: 15
Pregleda: 5873
Video
Foto

Radovi na rekonstrukciji trotoara do Industrijske zone

17.10.2017. u 17:18h
Izvor: Subotica.com
Radovi na održavanju i rekonstrukciji trotoara započeti su u ponedeljak u Mesnoj zajednici Mali Bajmok. U pitanju je betoniranje pešačke staze duge 350 metara, od Fočanske ulice ka Industrijskoj zoni, koja će biti završena u narednih desetak dana.
Radovi na rekonstrukciji trotoara do Industrijske zone

Iz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica poručuju da će u narednom periodu uraditi i biciklističku stazu na ovoj relaciji, na šta se pre nekoliko dana požalio naš sugrađanin u rubrici "Pištaljka", koji je naveo da nedostatak biciklističke staze u ovom delu grada predstavlja veliki problem za radnike koji svakodnevno idu na posao biciklom u Industrijsku zonu.

U toku je betoniranje pešačke staze ka Industrijskoj zoni, a planiramo da uradimo i biciklističku stazu, za šta trenutno nabavljamo projektnu dokumentaciju - rekli su iz nadležnog preduzeća.

Radovi na održavanju i rekonstrukciji trotoara i biciklističkih staza izvodili su se do sada u Novom i Starom Žedniku, u Dudovoj šumi od Hale sportova prema Karađorđevom putu, a trenutno se radi i staza od ulice Jovana Mikića prema Ekonomskom fakultetu.

- Na deonici kod fabrike "Pionir", ispod nadvožnjaka ćemo uraditi zaštitnu ogradu i ogradu protiv zapljuskivanja prolaznika, a u narednih nekoliko dana očekujemo da započnu radovi u ulici Jo Lajoša, gde ćemo uređivati parking prostor. Projekat je odobren i samo je pitanje dana kada ćemo početi sa realizacijom - najavili su iz JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica, čime će biti rešen, kako su naveli sugrađani takođe u rubrici "Pištaljka", višedecenijski problem parkiranja vozila stanovnika ulice Jo Lajoša, na Prozivci. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5873

Povezane zviždaljke

Povezane teme

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.